Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ 2ΗΜ 2017

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 > ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017 > ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

4-5/11/17                                                                                                                                                                                       2 ΗΜΕΡΕΣ
Γιορτή Κάστανου στην Ορεινή  Αρκαδία!!

ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ-ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ-ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ
ΤΡΙΠΟΛΗ-ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΒΥΤΙΝΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκει για επίσκεψη στο ορεινό χωριό ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ όπου κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη πραγματοποιείται η καθιερωμένη γιορτή του κάστανου με πλούσιες εκδηλώσεις.Στη συνέχεια για το γραφικό κεφαλοχώρι ΑΓ.ΠΕΤΡΟ όπου και χρόνος για  γεύμα και στη συνέχεια για  Μονή ΜΑΛΕΒΗΣ παραμονή για προσκύνημα.Κατόπιν για την όμορφη πόλη της ΤΡΙΠΟΛΗΣ.Τακτοποιηση στο ξενοδοχείο μας .Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Μετά το πρωινό μας θα αναχωρησουμε για όμορφη διαδρομη στο ελατοσκέπαστο ΜΑΙΝΑΛΟ κάνοντας μια πρωτη στάση στην ιστορικη ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ με τα γραφικα λιθοστρωτα δρομακια και το σημαντικο ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ παραμονη και από εκεί για την γραφικη ΒΥΤΙΝΑ όπου και θα εχουμε χρόνο για το γεύμα μας.Το απόγευμα επιστροφη με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  60,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:   75,00€ μονόκλινο

Περιλαμβανονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3* με 1 πρωινό μπουφέ και 1 δείπνο,αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού