Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟY ΠΟΡΟ-ΥΔΡΑ-ΑΙΓΙΝΑ


Πρόγραμμα Κρουαζιέρας
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΟΡΟΣ ΥΔΡΑ ΑΙΓΙΝΑ


Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό - τυχόν αλλαγές στη σειρά των λιμανιών ή στην ώρα παραμονής εξαρτώνται από την κίνηση των πλοίων στα λιμάνια και τις καιρικές συνθήκες. Οι ακριβείς ώρες άφιξης και αναχώρησης ανακοινώνονται στο πλοίο και τηρούνται αυστηρά για την ομαλή διεξαγωγή του δρομολογίου. Άλλες αλλαγές όπως η ώρα των γευμάτων, οι προαιρετικές εκδρομές κ.ο.κ. μπορούν να γίνουν για να εξασφαλίσουν την άνεση των επιβατών.

ΑΘΗΝΑ :
07.30 – Συγκέντρωση στη Μαρίνα Καλλιθέας

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ :
08.00 – Αναχώρηση για Πόρο
ΠΟΡΟΣ :
10.30 – Άφιξη στον Πόρο, ένα γραφικό νησί, σε μικρή απόσταση από την Πελοπόννησο, ένα πράσινο παράδεισο από λεμονιές και πεύκα.
11.25 – Το πλοίο αναχωρεί για Ύδρα. Γεύμα (buffet) επί του πλοίου.
ΥΔΡΑ :
12.15 – Άφιξη στην Ύδρα, ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά. Το αμφιθεατρικό λιμάνι της Ύδρας προσφέρει μια ποικιλία από γραφικές υπαίθριες ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα. Δυνατότητα για μπάνιο.
14.30 – Αναχώρηση για Αίγινα.
ΑΙΓΙΝΑ :
16.15 – Άφιξη στην Αίγινα. Δυνατότητα επίσκεψης στο Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Ναό της Αφαίας, για Πανοραμική εκδρομή ή για μπάνιο.
18.00 – Αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής μπορείτε να ξεκουραστείτε στα πολυτελή σαλόνια ή καταστρώματα του πλοίου ή να χορέψετε στη DISCO.
ΠΕΙΡΑΙΑΣ/
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ :
19.30 – Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας.

Η τιμή της κρουαζιέρας
60 € κατ άτομο συμπεριλαμβάνει φόρους επιβιβάσεως και αποβιβάσεως, μεσημεριανό φαγητό επί του πλοίου, τη χρήση όλων των χώρων του πλοίου συμπεριλαμβανομένης της πισίνας και της disco και τις υπηρεσίες του πληρώματος. και ισχύει μόνο για κατόχους ελληνικών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Δεν συμπεριλαμβάνονται: Οι προαιρετικές εκδρομές στην Αφαία, στο Ναό του Αγίου Νεκταρίου καθώς και η Πανοραμική εκδρομή στην Αίγινα .

Εισιτήρια για τις εκδρομές πωλούνται επί του πλοίου.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού