Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΙ-Β.ΗΠΕΙΡΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ > ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

11-15/08/18                                                                                                                                                                       5 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                  

Νέα εκδρομή!!
ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΙ-
Β.ΗΠΕΙΡΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΡΓΑ
5 ημέρες στη φύση της Ηπειρου
και στις παραλίες των Αγ.Σαράντα
και της Κέρκυρας

                                                                                       
                                                                        
                                                                                                Μόνο 225€ με ημιδιατροφή
                                                                            

1η μέρα: Αναχώρηση 06.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, και από εκεί διασχίουμε τη γέφυρα ΡΙΟΥ και μέσω της υπερσυγχρονης ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ συνεχίζουμε για το καταπράσινο  ΖΑΓΟΡΙ  και το  πιο γραφικό  χωριό του,   το καταπράσινο  ΜΟΝOΔΕΝΔΡΙ με τα λιθόστρωτα καλντερίμια και τα πετρόχτιστα σπίτια. Από τη κεντρική πλατεία του χωριού προαιρετικά και μετά από σύντομη πεζοπορία φθάνουμε στο Βυζαντινό  Μοναστήρι της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τμήμα του εντυπωσιακού φαραγγιού του ΒΙΚΟΥ. Χρόνος για γεύμα και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για επίσκεψη στη μαγευτική λίμνη (ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ)με το γραφικό νησάκι.Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Δείπνο.Διανυκτέρευση.
2η μέρα: Πρωινό και αναχώρηση  συνοριακό σταθμό της ΚΑΚΑΒΙΑΣ(απαραίτητα διαβατήρια ή ταυτότητες νέου τύπου) . Μετά τον έλεγχο διαβατηρίων θα κατευθυνθούμε στην πανέμορφη παραλιακή πόλη των Αγίων Σαράντα, με το βυζαντινό κάστρο να δεσπόζει και  εκπληκτική θέα προς την Αδριατική, τη λίμνη Βοθρωτού και τα περίφημα Διαπόντια νησιά. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και γεύμα ενώ αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
3η μέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη και επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ  το εντυπωσιακό ανάκτορο και αγαπημένος τόπος διαμονής της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ η οποία επέβλεψε προσωπικα τη κατασκευή του αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε κάθε γωνιά του  κτιρίου.Κατόπιν για το ΚΑΝΟΝΙ και από εκεί για το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ, τον καταπράσινο  βράχο ο ο οποίος  καταμεσής της θάλασσας, αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού με το Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας Κατόπιν για ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ όπου και παραμονή στην όμορφη παραλία για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα  ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στη  πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ όπου μπορούμε να απολαύσουμε το καφέ μας στο φημισμένο ΛΙΣΤΟΝ.
'Αφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
4η μέρα :Μετά το πρωινό θα περπατήσουμε στην επιβλητική ΣΠΙΑΝΑΔΑ και θα επισκεφτούμε τον πολιούχο ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το Ανάκτορο των Αγ. Μιχαήλ & Γεωργίου. Συνεχίζουμε για την  ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ παραμονή για μπάνιο και γεύμα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο με τις δαντελωτές ακτές και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιόνιου πελάγους.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
5η μέρα: Μετά το πρωινό επιβίβαση στο καράβι για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ,ΠΑΡΓΑ ,παραμονή στη γραφική παραλιακή κωμόπολη για μπάνιο και γεύμα  και από εκεί μέσω  γέφυρας ΡΙΟΥ για ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια  για ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  225,00 €  κατ ατομο στο δικλινο δωμάτιο  
Τιμή :  325,00 €  μονόκλινο  


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*
στα Ιωάννινα(ΑLEXIOS) και στην Κέρκυρα (BINTZAN INN),4 πρωινά μπουφέ ,4 δείπνα,εισιτήρια, φέρρυ, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού