Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΥΘΗΡΑ 3 ΗΜ 2017

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ > ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

21-23/07/17                                                                                                                                                                               3 ΗΜΕΡΕΣ                                                                                                                                                                          
                                                                          


ΚΥΘΗΡΑ
Τσιρίγο το όμορφο νησί!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 06:30πμ. από
ΠΕΙΡΑΙΑ 06:50 από ΑΘΗΝΑγια ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση, ΣΠΑΡΤΗ, ΝΕΑΠΟΛΗ  γεύμα και στη συνεχεία αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ  Αφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου.Κατόπιν για ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές .Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Επειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ-πρωτεύουσα του νησιού-σφικταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτα και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Επειτα για τον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ  με τα τρεχούμενα στάση και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ στάση και στη συνέχεια για ΔΙΑΚΟΦΤΙ  γευμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι για ΝΕΑΠΟΛΗ άφιξη και στη συνέχεια για     ΣΠΑΡΤΗ ,ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ στάση, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.                                                                                                                                                              

Τιμή  13
0,00€ κατ’ άτομο σε δίκλινο
Τιμή  170,00 € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο VENARDOS ROMANTIKA 3*,2πρωινά μπουφέ, τα εισιτήρια των φέριμπότ , Αρχηγό -συνοδό.Φ.Π.Α


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού