Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΥΘΗΡΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

21-23/09/18                                                                                                                                               3 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                                                                        

Ιερό προσκήνυμα
Εορτής  Παναγίας Μυρτιδιώτισσας

ΚΥΘΗΡΑ


                                                               
Τσιρίγο το όμορφο νησί!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 06:30 πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκεί μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ για τη παραλιακή  ΝΕΑΠΟΛΗ  όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ.Αφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου. Κατόπιν για ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Το βράδυ παρακολούθηση των εορταστικών  εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει όλο το νησί  για να τιμήσει τη χάρη της Παναγίας.
Διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές .Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ . Επειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ-πρωτεύουσα του νησιού-σφικταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Έπειτα επίσκεψη  στον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ  με τα τρεχούμενα νερά και τον μικρό καταρράκτη .Επιστροφή το απόγευμα  στο ξενοδοχείο και το βράδυ παρακολούθηση των εορταστικών εκδηλώσεων για την Παναγία  με ζωντανή μουσική  από τον πολιτιστικο συλλογο .Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ : Μετά το πρωινό   επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ η οποία σήμερα πανηγυρίζει.  Κατόπιν θα  επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ ένα από τα  πιο χαρακτηριστικά χωριά του νησιού.Κατόπιν για ΔΙΑΚΟΦΤΙ  παραμονή για  μπάνιο και γευμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι με το πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ.Αφιξη και στη συνέχεια για ΣΠΑΡΤΗ ,ΤΡΙΠΟΛΗ και με ενδιάμεση στάση στον  ΙΣΘΜΟ φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.                                                                                                                                                              


Τιμή : 130,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 170,00 € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις  σε  ξενοδοχείο με 2 πρωινά μπουφέ, τα εισιτήρια των φέριμπότ, φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),Αρχηγός -συνοδός.Φ.Π.Α.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού