Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΥΘΗΡΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 > ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017 > ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

22-24/09/17                                                                                                                                                                         3 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                                                                         

Εορτή Παναγίας Μυρτιδιώτισσας
ΚΥΘΗΡΑ

                                                                                       Τσιρίγο το όμορφο νησί!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 06:30 πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκεί μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ για τη παραλιακή  ΝΕΑΠΟΛΗ  όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΚΥΘΗΡΑ.Αφιξη και εν συνεχεία επίσκεψη στη Μονή Αγ.Θεοδώρου. Κατόπιν για ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Το βράδυ παρακολούθηση των εορταστικών  εκδηλώσεων στις οποίες συμμετέχει όλο το νησί  για να τιμήσει τη χάρη της Παναγίας.Διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για την περιήγηση μας στο όμορφο νησί με τις αμμουδερές παραλίες και τις μαγευτικές ακρογιαλιές .Πρώτος σταθμός το παραδοσιακό κεφαλοχώρι ΠΟΤΑΜΟΣ και συνεχίζουμε για επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ η οποία σήμερα πανηγυρίζει. Επειτα επίσκεψη στην όμορφη ΧΩΡΑ ή ΤΣΙΡΙΓΟ-πρωτεύουσα του νησιού-σφικταγκαλιασμένη μπροστά στο επιβλητικό Κάστρο με κάτασπρα σπίτια και γραφικά σοκάκια που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες. Εν συνεχεία για παραλία ΚΑΨΑΛΙ παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Έπειτα επίσκεψη  στον καταπράσινο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ  με τα τρεχούμενα νερά και τον μικρό καταρράκτη .Επιστροφή το απόγευμα  στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ : Μετά το πρωινό θα αναχώρησουμε για να επισκεφτούμε τον γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ ένα από τα  πιο χαρακτηριστικά χωριά του νησιού.Κατόπιν για ΔΙΑΚΟΦΤΙ  παραμονή για  μπάνιο και γευμα και αναχώρηση περίπου το μεσημέρι με το πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ.Αφιξη και στη συνέχεια για     ΣΠΑΡΤΗ ,ΤΡΙΠΟΛΗ και με ενδιάμεση στάση στον  ΙΣΘΜΟ φτάνουμε σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.                                                                                                                                                              


Τιμή : 135,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 175,00€ μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις  σε  ξενοδοχείο
με 2 πρωινά μπουφέ, τα εισιτήρια των φέριμπότ , Αρχηγός -συνοδός.Φ.Π.Α.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού