Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ 2017 2 ΗΜ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

8-9/07/17                                                                                                                                                                               2 ΗΜΕΡΕΣ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ : Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ /ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ  στάση,ΠΑΤΡΑ, και συνεχίζουμε για παραλία ΚΑΚΟΒΑΤΟΥ παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία για ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-πραθαλάσσια κωμόπολη χτισμένη στους πρόποδες του όρους Ψυχρού-, ΦΙΛΙΑΤΡΑ στάση, ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ-όμορφη κωμόπολη χτισμένη σε περιοχή με ελιές και αμπέλια με υπέροχη θέα στον κάμπο της ΜΑΡΑΘΟΥΠΟΛΗΣ.Σ υνεχίζουμε για την γραφική  ΠΥΛΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ : Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το  Κάστρο της πόλης. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΑΤΑ, επίσκεψη στην εκκλησία της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και τη Μονή Καλογραιών και υστερα για την όμορφη παραλία της πόλης όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία για γραφική διαδρομή μέσω ΤΑΫΓΕΤΟΥ με στάση για καφέ στο 34Ο χλμ. με υψόμετρο 1.300μ.,σε ένα πανοραμικό τοπίο.Κατόπιν για ΣΠΑΡΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση, ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ..

Τιμή : 60,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο
Τιμή : 75,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με 1 πρωινό σε ξενοδοχείο  3* στη Πύλο,Αρχηγος-Συνοδός, ΦΠΑ..

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού