Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ > ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ > ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ > ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ > ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

28-30/12/16                                                                                                                                                                                 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ
ενδιάμεσης εορταστικής περιόδου

                                                                                                                                                                      

Στη μαγεία
του  Μύλου των ξωτικών!!


ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ
-ΕΛΑΤΗ –ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ


1η Ημέρα:
Αναχώρηση 07:00πμ.για από ΠΕΙΡΑΙΑ /ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση, ΔΟΜΟΚΟ και από εκεί για ΤΡΙΚΑΛΑ όπου μας περιμένουν ο Τρικαλένιος και η Ληθένια για να μας ξεναγήσουν στον «Μύλο των ξωτικών»,στο μεγαλυτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών όπου τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά και σκορπίζουν απίστευτες μυρωδιές. Οι Μύλοι ξεκινούν να δουλεύουν και παράγουν το πολυπόθητο υλικό για όλες τις γευστικές εορταστικές  δημιουργίες. Εδώ θα ετοιμαστούν όλα τα δώρα που θα μοιράσει φέτος ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά που σας περιμένουν στο ομορφότερο Χωριό και εργοστάσιο παιχνιδιών που όμοιο του δεν είδατε ποτέ .Στη γιορτινή πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ θα έχουμε ελευθερο χρόνο για περιήγηση και  παραμονή για γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της παλιάς πόλης. Κατόπιν προς ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
2η Ημέρα:Μετα το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο ιστορικές και παράλληλα χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων ,την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ η οποία δεσπόζει σε έναν από τους βράχους των Μετεώρων που φτάνουν τα 400μ σε ύψος.Στη συνέχεια και μέσω όμορφης διαδρομής για το ορεινό παραθεριστικό κέντρο  ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ στάση και από εκεί για  ΠΕΡΤΟΥΛΙ ,παραμονή στο ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο και μετά για ΕΛΑΤΗ,- όμορφο ορεινό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά μέσα σε δάσος από έλατα-όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ .Δείπνο.Διανυκτέρευση.
3η Ημέρα:
Μετά το πρωινό   αναχώρηση προς ΚΑΡΔΙΤΣΑ για το γύρο της τεχνητής  λίμνης  του ΠΛΑΣΤΗΡΑ η οποία χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ ανεδειξε μετά την κατασκευη της το φυσικό κάλλος της περιοχής.Θα κινηθουμε περιμετρικά περνώντας πρώτα από το ΝΕΟΧΩΡΙ που προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη στη συνέχεια θα κάνουμε σύντομη στάση στο σημείο συγκέντρωσης των υδάτων στο Φράγμα και από εκεί για το παραλίμνιο χωριό ΛΑΜΠΕΡΟ όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Το απόγευμα  θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και υστερα για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 120,00  €
κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 160,00  €
μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πουλμαν, 2 διανυκτερευσεις με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο FAMISSI 3* ,2 δείπνα,2 πρωινά μπουφέ ,αρχηγός/συνοδός,Φπα

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού