Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ -ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ 2019

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

23-24/ 02/19                                                                                                                                            2 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                     

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ -ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ
ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΜΕΤΕΩΡΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ(Ε.Ο.)στάση, ΚΑΡΔΙΤΣΑ  και από εκεί επίσκεψη στην εντυπωσιακή Μονή ΚΟΡΩΝΗΣ που  από υψόμετρο 800μ. δεσπόζει στον θεσσαλικό κάμπο και εν συνεχεία για το γύρο της τεχνητής  ΛΙΜΝΗΣ  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ.Κατόπιν για ΦΡΑΓΜΑ στάση, ΚΑΛΥΒΙΑ στάση στο όμορφο χωριό που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή με υπέροχη θέα στην λίμνη.Επειτα για ΚΑΡΔΙΤΣΑ και από εκει για την περιοχή των  ΜΕΤΕΩΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το μεγαλύτερο, μετά το ΑΓ.ΟΡΟΣ, μοναστηριακό συγκρότημα στον ελλαδικό χώρο με παγκόσμια ακτινοβολία,τα ΜΕΤΕΩΡΑ. Επίσκεψη στην Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Συνεχίζουμε περνώντας την  όμορφη ΠΥΛΗ χτισμένη στα ριζά της ΠΙΝΔΟΥ ανάμεσα στο ΓΚΟΥΡΑ και τον ΚΟΖΙΑΚΑ και από εκεί μέσω γραφικής  διαδρομής από τα περτουλιωτικα λιβάδια,που αποτελούν τοπίο Αλπικής ομορφιάς,για το ορεινό    ΠΕΡΤΟΥΛΙ το οποίο πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ. δεσπόζει  αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού.Κατόπιν για ΕΛΑΤΗ,παραδοσιακός ελατοσκέπαστος οικισμός  με  εντυπωσιακά αρχοντικά και ξενώνες όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Εν συνεχεία για ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή:  65,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:  85,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με 1 πρωινό μπουφέ,αρχηγός/συνοδός, φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, Φπα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού