Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

23-24/09/17                                                                                                                                                                          2 ΗΜΕΡΕΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
ΑΝΩ ΧΩΡΑ-ΕΛΑΤΟΥ-ΛΙΜΝΙΤΣΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ-ΛΙΔΩΡΙΚΙ
- ΓΑΛΑΞΙΔΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ

                                                 

ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ(Ε.Ο.)στάση και διασχίζοντας την γέφυρα ΡΙΟΥ αρχίζουμε να ανεβαίνουμε προς τα γραφικά χωριουδάκια της ορεινής ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ  κρυμμένα μέσα σε δάσος από έλατα και πλατάνια με πολλά τρεχούμενα νερά.Αρχικά θα συναντήσουμε τη καταπράσινη ΛΙΜΝΙΤΣΑ και επειτα θα περάσουμε από την ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΟΥ.Η πορεία μας θα συνεχιστεί προς την αλπική ΑΝΩ ΧΩΡΑ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στην όμορφη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη παραλιακή πόλη.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ,σημαντικο τεχνικό έργο που μετά τη κατασκευή του ανέδειξε το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της περιοχής. Κατόπιν πέρασμα προς το ορεινό ΛΙΔΩΡΙΚΙ και από εκεί για το παραθαλάσσιο ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ,τόπος καραβοκύρηδων γνωστός για τα όμορφα αρχοντικά του,όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Εν συνεχεία επιστροφή με ενδιάμεση στάση στη κοσμική ΑΡΑΧΩΒΑ και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
55,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
70,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με  πρωινό σε ξενοδοχείο 3* ,Αρχηγός-Συνοδός, ΦΠΑ.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού