Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΑΞΟΙ-ΠΑΡΓΑ-ΣΥΒΟΤΑ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017 > ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

25-27/8/17                                                                                                                                                                            3 ΗΜΕΡΕΣ

Τριήμερο στον μυστικιστικό Αχέροντα και στους καταπράσινους Παξούς
ΠΑΞΟΙ-ΠΑΡΓΑ-ΣΥΒΟΤΑ – ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ- ΠΡΕΒΕΖΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ, 07:20  από ΑΘΗΝΑ  για ΑΚΡΑΤΑ στην ΕΟ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ μπάνιο και γεύμα και συνεχίζουμε για ΑΡΤΑ επίσκεψη στο ιστορικο γεφύρι της πόλης χτισμένο σε όμορφη τοποθεσία δίπλα στον ποταμό ΑΡΑΧΘΟ.Στη συνέχεια για περιοχή ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το οποίο βρίσκεται δίπλα στην όμορφη παραλία της περιοχής. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο και μετάβαση στο όμορφο νησάκι του ΙΟΝΙΟΥ,τους ΠΑΞΟΥΣ. Νησί με πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλιές.Προαιρετικά μπορείται να περιηγηθήτε στο νησί με την τοπική συγκοινωνία. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Αργά το απόγευμα  επιστροφή στην ΠΑΡΓΑ, παραμονή στην γραφική πόλη με το νησιώτικο χρώμα και τις ξεχωριστές φυσικές ομορφιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΥΒΟΤΑ για καφέ και μετά για ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ, ΑΜΜΟΥΔΙΑ, προαιρετική επιβίβαση στις βάρκες και επίσκεψη στις σπηλιές και μικρή πορεία στο ποταμό Αχέροντα . Παραμονή για γεύμα και μπάνιο στη παραλία της  ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ.Εν συνεχεία για ΠΡΕΒΕΖΑ στάση και μέσω της υποθαλάσσιας σύραγγας για ΑΚΤΙΟΝ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση, γέφυρα ΡΙΟΥ, ΑΚΡΑΤΑ (ΕΟ) στάση, και από εκεί επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 150,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 190,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές  πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CLEOPATRA BEACH *,2 δείπνα και 2 πρωινά σε μπουφέ, ,τα εισιτήρια για τους ΠΑΞΟΥΣ,Αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού