Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Σκύρος

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

07-09/09/18                                                                                                                                               3 ΗΜΕΡΕΣ                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                          

Σκύρος
Η Ανεµόεσσα νεράιδα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 06:30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΜΑΡΥΝΘΟ στάση, παραλία ΚΥΜΗΣ επιβίβαση στο φερριμπότ  και μετάβαση στη ΛΙΝΑΡΙΑ. Αφιξη στο γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ και παραμονή για γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΩΛΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την όμορφη πόλη της  ΣΚΥΡΟΥ που μαγεύει τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο χρώμα της, απλωμένη κάτω από τον επιβλητικό βράχου με το κάστρο. Παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ:Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού,τα η ΣΚΥΡΟ. Θα δούμε το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Σκυριανά σπίτια και το Καστρομονάστηρο  του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα στο κάστρο με αξιόλογες αγιογραφίες. Στη συνέχεια για τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από ΑΤΣΙΤΣΑ, ΠΕΥΚΟ θα καταλήξουμε στη παραλία ΜΑΓΑΖΙΑ για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη παραλία αλλά και να κάνουμε τις τελευταίες αναμνηστικές μας αγορές. Εν συνεχεία αναχώρηση για  ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φέρριμπότ για ΚΥΜΗ. Αφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΕΙΑ στάση και από εκει για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 145,00  € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 185,00 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερέυσεις στο ξενοδοχείο SKYROS PALACE 4* , 2 πρωινά +2 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ, δωρεάν κρασί,αναψυκτικά  και μπύρα με τα δείπνα, τα εισιτήρια των φέρρι μπότ, φόρο διαμονής (άρθρο53 –v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού