Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

10-11/03/19                                                                                                                                                                  2 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                            
                                                                                                    
Στου Κουτρούλη το γάμο

                                                              
              2ήμερη Οικονομική Προσφορά Καρναβαλιού


                                                                  


            
                                                                              ΣΠΑΡΤΗ-ΜΥΣΤΡΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ


ΚΥΡΙΑΚΗ:
Αναχώρηση 07.30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 πμ. από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκει για την ιστορική(1305) Μονή Τεσσαράκοντων μαρτύρων η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλλος στα πρότυπα μοναστικής πολιτείας.Κατόπιν  θα επισκεφτουμε την επιβλητική  καστροπολιτεία του Μυστρά,συμβολο της βυζαντινης αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπειρου.Παραμονή για γεύμα στη περιοχή και εν συνεχεία μέσω ωραίας διαδρομής  και διασχίζοντας τον επιβλητικό  ΤΑΫΓΕΤΟ θα φτάσουμε στη περιοχή της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
Κ
.   ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΥΛΟ,επίσκεψη στο κάστρο της πόλης και το πρόσφατα ανακαινισμένο μουσείο και από εκεί για ΜΕΘΩΝΗ.Παραμονή για γεύμα και παρακολούθηση των εκδηλώσεων που είναι αφιερωμένες στον  Ιωάννη Κουτρούλη και τον περίφημο Γάμο του τον οποίο οι κάτοικοι της ΜΕΘΩΝΗΣ γιορτάζουν τους τελευταίους 6 αιώνες με πλούσιες εκδηλώσεις.Στη συνέχεια επιστροφή με ενδιάμεση στάση σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

*Εναλλακτικά η διανυκτέρευση πραγματοποιείται στη Πύλο


Τιμή :
 65,00    € κάτ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
  85,00   € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με πρωινό  σε  ξενοδοχείο 3* στη περιοχή Kαλαμάτας ,Αρχηγος-Συνοδός, φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,  ΦΠΑ. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού