Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΠΑΡΤΗ -ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΠΑΣΧΑ 2019

ΠΑΣΧΑ 2019

26-29/4/19                                                                                                  4 ΗΜΕΡΕΣ

                                                                                        

ΠΑΣΧΑ  ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
   ΜΥΣΤΡΑΣ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ          
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ
MONEMBAΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :
Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ Ε.Ο.
και συνεχίζουμε γιατην ιστορική καστροπολιτεία του ΜΥΣΤΡΑ που βρίσκεται απλωμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Σήμερα φιλοξενεί την Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΕΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου.Παραμονή για γεύμα στη περιοχή.Κατόπιν συνεχίζουμε για την όμορφη ΝΕΑΠΟΛΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ,δείπνο και στη συνέχεια παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ : Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε το ‘’Γιβραλτάρ της Ανατολής’’τη ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Επίσκεψη στην περιτοιχισμένη παλιά πόλη που είναι χτισμένη σε επιβλητικό βράχο για να περιδιαβούμε λιθόστρωτα καλντερίμια δρομάκια ,βυζαντινές εκκλησίες και να θαυμάσουμε τη θέα προς το Μυρτώο Πέλαγος.Παραμονή για γεύμα στη περιοχή.Το απόγευμα επιστρέφουμε στη ΝΕΑΠΟΛΗ και ελεύθερος χρόνος  μέχρι το βράδυ όπου θα παρακολούθησουμε  την τελετή της Ανάστασης και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση

ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΠΟΥΝΤΑ,επιβίβαση στο φέρι και αναχώρηση για το όμορφο και κοντινό νησάκι της ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ με τις μαγευτικές ακτές και τα πεντακάθαρα νερά.Παραμονή για να απολαύσουμε τον καφέ μας στα όμορφα καφενεδάκια του νησιού και το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένει ένα πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη βόλτα μας στην όμορφη παραλία της ΝΕΑΠΟΛΗΣ.Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε την πετρόχτιστη ΑΡΕΟΠΟΛΗ,  έναν από τους πιο παραδοσιακούς οικισμούς της Μάνης και απο εκεί για τα μοναδικά ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ(έξοδα ατομικά) που εντυπωσιάζουν με τον  θαλάσσιο διάκοσμο απο σταλακτίτες και σταλαγμιτες.Κατόπιν για το παραλιακό ΓΥΘΕΙΟ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για ΤΡΙΠΟΛΗ,ΙΣΘΜΟ στάση και εν συνεχεία για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  205,00    € κατ
άτομο στο δικλινο δωμάτιο
Τιμή :  265,00    € μονόκλινο  


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3*, 3 πρωινά μπουφέ, Δείπνο με νηστίσιμα τη Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο,
Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα,
τα εισιτήρια του πλοίου για την Ελαφόνησο,αρχηγός/συνοδός,Φπα 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού