Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΜΕΤΣΟΒΟ 2018

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

17-19/2/18                                                                                                 3 ΗΜΕΡΕΣ


ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ & ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ

μόνο 120€
με αποκριάτικο γλέντι!!

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-   ΜΕΤΕΩΡΑ
ΜΕΤΣΟΒΟ-ΕΛΑΤΗ
ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ-ΠΕΡΤΟΥΛΙΩΤΙΚΑ ΛΙΒΑΔΙΑΣΑΒΒΑΤΟ:  Αναχώρηση 07:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ,ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη τεχνητή  λίμνη  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για το εντυπωσιακό Φράγμα στάση,κατόπιν σύντομη παραμονή στο όμορφο χωριό  ΚΑΛΥΒΙΑ  ΠΕΖΟΥΛΑΣ και ολοκληρωνουμε το γύρο της Λίμνης  συνεχίζοντας με προορισμό τη περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση   στο ξενοδοχείο και το βράδυ αποκριατικό δείπνο με   ζωντανή   μουσική.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:  Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές μονές των Μετεώρων  την Μονή ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ και από εκεί συνεχίζουμε για το ορεινό ΜΕΤΣΟΒΟ όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Τοσίτσα, την εκκλησία της ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και θα έχουμε το χρόνο για γεύμα στη γραφική πλατεία με το χαρακτηριστικό μνημείο των αρκούδων. Επιστροφή στη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.Διανυκτέρευση.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ:  Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΥΛΗ,στάση στο τοξωτό γεφύρι του ΑΓ.ΒΗΣΑΡΙΩΝΑ και συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ μέσα από μια διαδρομή αλπικής ομορφιάς  η οποία  διασχίζει το ΠΕΡΤΟΥΛΙ και τα καταπράσινα λιβάδια του και μας φέρνει σε υψόμετρο 1150 μ. για να επισκεφτούμε το γραφικό ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ.Κατόπιν για το ξακουστό κεφαλοχώρι της περιοχής την καταπράσινη ΕΛΑΤΗ όπου και η παραμονή μας για γεύμα και τα καθιερωμένα κούλουμα.Επιστρέφουμε περνώντας από ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 120,00  €     κάτ
άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 150,00  €    μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:  
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο FAMISSI 4* , 2 πρωινά μπουφέ, 1 αποκριάτικο δείπνο με μουσική και διασκέδαση ,   Αρχηγός   -Συνοδός, ΦΠΑ.


* Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού