Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ 2018

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018

26-28/5/18                                                                                                             3 ΗΜΕΡΕΣ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ-ΝΕΑΠΟΛΗ
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και συνεχίζουμε για ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, το ‘’Γιβραλτάρ της Ανατολής’’.Επίσκεψη στην περιτοιχισμένη παλιά πόλη που είναι χτισμένη σε επιβλητικό βράχο για να περιδιαβούμε τα λιθόστρωτα καλντερίμια,τις βυζαντινές εκκλησίες και να θαυμάσουμε τη θέα προς το Μυρτώο Πέλαγος.Στη συνέχεια επιστροφή στην όμορφη παραλία όπου χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για ΝΕΑΠΟΛΗ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για  ΠΟΥΝΤΑ, επιβίβαση στο φέρρυ  και πέρασμα στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα στο όμορφο νησάκι με τις μαγευτικές αμμουδιές και ιδιαίτερα τη μοναδική παραλία του ΣΙΜΟΥ με τα μοναδικα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά.Το απόγευμα επιστροφή στη ΝΕΑΠΟΛΗ.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση προς ΔΙΡΟ για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Συνεχίζουμε για ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑ παραμονή στο όμορφο παραλιακό χωριό για μπάνιο και γεύμα και από εκεί  επιστροφή για ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :  120,00   €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  160,00  €  μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  2 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3*, 2 πρωινά,εισιτήρια του φέρρυ για ΝΕΑΠΟΛΗ, φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού