Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2019

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2019


ΑΡΓΙΑ  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

01/05/19 ΤΕΤΑΡΤΗ                                                     ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ-ΝΑΥΠΛΙΟΑναχώρηση 08.00πμ. για ΙΣΘΜΟ στάση και συνεχίζουμε για  ΑΡΓΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΡΙ, παραμονή για γεύμα στην όμορφη τοποθεσία με την πλούσια βλάστηση και τα τρεχούμενα νερά που πηγάζουν από τα θεμέλια εκκλησίας, και επίσκεψη στην εκκλησία της ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ τμήμα της οποίας είναι χτισμένο σε κοίλο βράχων.Εν συνεχεία για μια από τις ωραιότερες πόλεις της ΕΛΛΑΔΑΣ, το ΝΑΥΠΛΙΟ, χτισμένο κάτω από το βαρύ όγκο του ΠΑΛΑΜΗΔΙΟΥ, κατά μήκος της παραλίας.Παραμονή και αναχώρηση για ΙΣΘΜΟ στάση,ΠΕΙΡΑΙΑ.  
Τιμή:15€01/05/19 ΤΡΙΤΗ                                                       ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΟΝΗ ΑΓ.ΒΛΑΣΣΗΑναχώρηση 08.00πμ.για ΙΣΘΜΟ στάση, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ επίσκεψη στο Μοναστήρι του ΑΓ.ΒΛΑΣΣΗ. Επιστροφή στα ΑΝΩ ΤΡΙΚΑΛΑ-κεφαλοχώρι σκαρφαλωμένο στις πλαγίες του όρους  Κυλλήνη με πολλά  έλατα και πεύκα-για γεύμα. Εν συνεχεία βόλτα για τον απογευματινό μας καφέ στο παραλιακό ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ στάση, ΠΕΙΡΑΙΑ.
Τιμή:19€


01/05/18 ΤΕΤΑΡΤΗ                                                     ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΓAΛΑΞΙΔΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ
Αναχώρηση 07.30πμ. για ΟΡΧΟΜΕΝΟ(ΕΟ) στάση και και απο εκεί για ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ, γραφικό  λιμάνι χτισμένο σε μικρό φιόρδ με πολλά αρχοντικά και όμορφες παραλίες.Παραμονή για γεύμα και το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στη γραφική ΑΡΑΧΩΒΑ .Επειτα επιστροφή με ενδιάμεση καθοδόν στάση στον ΠΕΙΡΑΙΑ.
Tιμή:20€

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού