Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΙ ΠΑΣΧΑ 2019

ΠΑΣΧΑ 2019

26-29/4/19                                                                                                                         4 ΗΜΕΡΕΣ


  


ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ  ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ!


ΙΩΑΝΝΙΝΑ -ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΙ - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ - ΚΟΝΙΤΣΑ  ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ -ΜΕΤΣΟΒΟ

Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση στις 07:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια αφού διασχίσουμε τη γέφυρα ΡΙΟΥ για τη παραλιακή ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου θα υπάρξει χρόνος για γευμα.Κατόπιν για ΜΠΙΖΑΝΙ όπου θα επισκεφθούμε το  περίφημο ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης.Δείπνο και στη συνέχεια παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. Αμέσως μετά περνώντας από το ιστορικό ΚΑΛΠΑΚΙ, θα φθάσουμε στο ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΙ και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για την κωμόπολη της ΚΟΝΙΤΣΑΣ, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και μετάβαση για επίσκεψη στο νησάκι της  Παμβώτιδας γνωστό για το σπίτι του Αλή Πασά αλλά και για  τα γραφικά δρομάκια,τα μοναστήρια και τα μαγαζιά με τη είδη γιαννιώτικης λαϊκής τέχνης. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο με   μουσική σε ταβέρνα των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Πασχαλινή ημέρα, για αυτό και εμείς θα επισκεφθούμε τα Ζαγοροχώρια που προσφέρουν ανάλογη εορταστική ατμόσφαιρα. Πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή που αρχικά θα μας οδηγεί στο πετρόχτιστο ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ ενώ  η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ με τα λιθόστρωτα καλντερίμια που περπατώντας τα θα μας φέρουν μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ.Κατόπιν σε παραδοσιακή ταβέρνα του χωριού θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό πασχαλινό γεύμα σε γνήσια ηπειρώτική ατμόσφαιρα. Επιστροφή το απόγευμα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ξεκούραση και ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην πόλη και την όμορφη λίμνη της. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε προς την Πίνδο για να επισκεφτούμε την ορεινή πολιτεία του ΜΕΤΣΟΒΟΥ  που δεσπόζει σε υψόμετρο 1200μ και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τα μουσεία του, τα πετρόχτιστα αρχοντικά, τα μοναστήρια, τις είκοσι παραδοσιακές βρύσες και τα πλακόστρωτα δρομάκια του.Κατόπιν για τη περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα και από εκεί μέσω ΔΟΜΟΚΟΥ και με ενδιάμεση στάση στη ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) θα επιστρέψουμε το βράδυ σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
195,00 € κατάτομο στο δίκλινο
Τιμή :  
270,00 € μονόκλινο
δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑLEXIOS 3* ,
3 πρωινά   μπουφέ,  M.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο με   μουσική  , πλούσιο Πασχαλινό γεύμα,φόρος διαμονής ,αρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού