Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΑΡΟΝΑΞΙΑ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ 2019

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

14-17/6/19                                                                                                                    4 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                                                                         
                                                                                     4ήμερο
                                                                           στην όμορφη Παροναξία
                                                    
              και τα μοναδικά Κουφονήσια

                                                                   ΝΑΞΟΣ-ΠΑΡΟΣ-ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ


Π
ΑΡΑΣΚΕΥΗ:Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση για την όμορφη ΝΑΞΟ. Αφιξη στο νησί  της Αριάδνης και αναχώρηση για ΑΓ.ΠΡΟΚΟΠΙΟ και την ατελείωτη χρυσή αμμουδιά της ΑΓ.ΑΝΝΑΣ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Το απόγευμα επιστροφη στη Χώρα της Νάξου όπου θα περιηγηθούμε στα γραφικά δρομάκια, στο ενετικό Κάστρο ,στη ΠΟΡΤΑΡΑ το μνημειώδες μαρμάρινο θύρωμα περίπτερου ναού του Δήλιου Απόλλωνα αλλα και τη Μητρόπολη και το εντυπωσιακο Δημαρχείο.Χρόνος ελεύθερος στην αγορά της πόλης με τα διάσημα τοπικά προϊόντα όπως τα τυριά, το κίτρο, την ρακή και το κερασάκι Νάξου . Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική  βόλτα στη φωτισμένη παραλία   με τα παραδοσιακά ναξιώτικα ουζερί στη πλατεία του Πραντούνα. Διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ : Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Περνώντας από τα χωριά Άγιο Αρσένιο, Βίβλο, Σαγκρί, φθάνουμε στο Χαλκί, στην καρδιά της Τραγαίας , όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το παλαιό αποστακτήριο, όπου γίνονταν η απόσταξη του τοπικού ποτού Κίτρον Νάξου. Κατόπιν για τον ορεινό ΚΙΝΑΔΑΡΟ γνωστό για τη σπουδαία μουσική παράδοση του και από εκεί για ένα από τα μεγαλύτερα χωριά, το Φιλότι, κτισμένο πάνω σε τρεις λόφους στις πλαγιές του όρους Ζα,στο κέντρο του οποίου βρίσκεται ο παλιός πύργος του Μπότσαρη,του 17ου αιώνα. Επίσης, θα θαυμάσουμε την κρήνη του 1841,όπως και το ναό της Παναγίας Φιλιότισσας, με το εξαιρετικής τέχνης μαρμάρινο τέμπλο, τις παλιές εικόνες και το ψηλό καμπαναριό.Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Απείρανθο με τους βενετσιάνικους πύργους, τις καμάρες, τα πέτρινα σπίτια και τους κατοίκουςμε τις χαρακτηριστικές τοπικές ενδυμασίες. Θα συνεχίσουμε για το βόρειο τμημα του νησιού και τον παραθαλάσσιο Απόλλωνα για να δούμε τον ημιτελή Κούρο που αποδίδεται στον Απόλλωνα.Παραμονή για μπάνιο και γεύμα και επιστροφη το απόγευμα  από τη δυτική πλευρά του νησιού περνώντας από τη ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ και τους ΜΕΛΑΝΕΣ με τις πλούσιες πηγές. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στη ΝΑΞΟ η εναλλακτικά προτείνουμε προαιρετικη κρουαζιέρα στα μοναδικά ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ γνωστα για τις όμορφες παραλίες τους και το μοναδικό χρώμα τους.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο για ΠΑΡΟ.Αφιξη στο ολόλευκο νησι και αμεση αναχώρηση για μικρή περίηγηση η οποία θα ξεκινήσει από το γραφικό λιμανάκι της ΝΑΟΥΣΑΣ και στη συνέχεια για ΜΑΡΠΗΣΣΑ και ΛΕΥΚΕΣ όπου και η πρώτη πρωτεύουσα της Πάρου αλλά και περιοχή γνωστη για τα φημισμένα μάρμαρα της.Κατόπιν για τη  Παροικιά και περίπατος προς το ενετικό κάστρο και την εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλιά πόλη μια όμορφη διαδρομή μέσα  μέσα από τα γραφικά σοκάκια φθάη οποία θα μας οδηγήσει στο πιο γνωστό προσκύνημα του νησιού την  Παναγία την Εκατονταπυλιανή.Κατόπιν ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες αναμνηστικές αγορές και το απόγευμα από το λιμάνι επιβίβαση στο φέρι και αναχώρηση για ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :
235 ,00 € κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
295,00 €  μονόκλινο

Περιλαμβάνονται
:Εισιτήρια πλοίου  ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΑΞΟ-ΠΑΡΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ οικονομική θέση, μεταφορες/περιηγήσεις βάσει προγράμματος σε ΝΑΞΟ και ΠΑΡΟ,  3  διανυκτερεύσεις  σε ξενοδοχείο 3*  στη Νάξο ,  3 πρωϊνά μπουφέ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16)ρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,ΦΠΑ.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού