Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2018

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

17-19/02/18                                                                                                                                                                    3 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
μόνο 100€ με πρωινό


                                                    
‘’ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ ΣΥΚΟΥΣ’’  ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ
ΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση στις 7:30 ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή του ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΥ για καφέ και συνεχίζουμε μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ –ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, με μια  ευχάριστη  παράκαμψη  στο  ΛΟΥΣΙΟ  ΠΟΤΑΜΟ  για επίσκεψη στο παραδοσιακό γεφύρι και στη συνέχεια για τη γραφική και πετρόκτιστη ΚΑΡΙΤΑΙΝΑ όπου και γεύμα.Κατόπιν συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΑΤΑ, άφιξη  στη Μεσσηνιακή πρωτευούσα και   επίσκεψη  στον  ΙΕΡΟ  ΝΑΟ  ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και τη ΜΟΝΗ ΚΑΛΟΓΡΑΙΩΝ .Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό μια όμορφη εκδρομή ξεκινά στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η γραφική   κωμόπολη της  ΠΥΛΟΥ Κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ βλέποντας την από το λιμάνι  δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ» και συνεχίζουμε για ΜΕΘΩΝΗ. Η πόλη με το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ  από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ  με το θαυμάσιο ακρόπυργο θα μας κρατήσει για λίγο κοντά της. Επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ για παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος με αποκορύφωμα τη μεγάλη παρέλαση στην οδό ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ.Διανυκτέρευση.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΜΕΣΣΗΝΗ για να παρακολουθήσουμε τις σημερινές εκδηλώσεις που αφορούν την αναβίωση ενός παλιού εθίμου, την δίκη και τον απαγχονισμό της γριάς Σηκούς από τον Ιμπραήμ Πασά στη Κρεμάλα.Κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης ο δήμος και οι οργανώσεις της πόλης προσφέρουν σαρακοστιανά εδέσματα στους επισκέπτες.Το απόγευμα θα πάρουμε το δρρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδόν στάση για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :   
100,00           €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :    
130,00          €  μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GALAXY 3* στο κέντρο της Kαλαμάτας, 2 πρωινά  ,Αρχηγός-Συνοδός, ΦΠΑ.


*Εναλλακτικά η διανυκτέρευση πραγματοποιείται στη Πύλο


* Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού