Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΘΡΑΚΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ 2018

25η Μαρτίου 2019

22-25/ 3/18                                                                                                                                                         4 ΗΜΕΡΕΣ                                                                                   4ήμερη εκδρομή
                                                                         σε Θράκη -Αδριανούπολη


                                                                        ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
                                                                          Μόνο 180 € με ημιδιατροφή!!


                                               ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ -ΣΟΥΦΛΙ  -ΣΜΙΝΘΗ
                                          ΞΑΝΘΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ
ΛΙΜΝΗ-ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΑΒΑΛΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 07:00 από  ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 π.μ.από  ΑΘΗΝΑ  και στη συνεχεία σύντομη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και  από εκεί για ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ,ΕΟ, προαιρετικό γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη συμπρωτεύουσα και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ:
Σήμερα θα γνωρίσουμε το ανατολικό άκρο της πατρίδας μας. Πρωινό και περιήγηση στον ακριτικό νομό της Αλεξανδρούπολης. Θα προσπεράσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις Ελληνικές γειτονιές αλλά και τα ιστορικά  Μουσουλμανικά Τεμένη. Ακόμη θα δούμε στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση και από εκεί για το ξενοδοχείο μας.Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:
Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ ένα χαρακτηριστικό χωριό των Πομάκων αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ πριν επιστρέψουμε στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Δείπνο .Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ EO. γεύμα προαιρετικά και στη συνέχεια για ΛΑΜΙΑ ΕΟ. στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σημείωση:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ.


Τιμή  : 180 ,00  €  κάτ
άτομο σε δίκλινο    δωμάτιο             
Τιμή  : 2
40 ,00  €  κάτ άτομο σε μονόκλινο  
      

Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CHRIS&EVE 4*, 3 δείπνα,3 πρωινά μπουφέ ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16), αρχηγός/συνοδός, φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,Φπα.

Σημείωση :
Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο  για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμμία απολύτως παράλειψη.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού