Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

17-19/2/18                                                                                                                                                           3 ΗΜΕΡΕΣ
              

                                                                         
                     Απόκριες στα Τζουμέρκα
                                                                    
                   και στο πολυτελές  ARTA PALACE!!

                                                                            μόνο 120€ με ημιδιατροφή!!ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ -ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ-ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ-ΑΓΝΑΝΤΑ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ
ΑΡΤΑ -ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ-ΛΙΜΝΗ
ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.00 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 πμ. από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ (ΕΟ) στάση και αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ  φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ για να επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ θα ξεκινήσουμε την όμορφη  περιμετρική διαδρομή  της ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ με πρώτο σταθμό το ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ όπου σε τοποθεσία με πανοραμική θέα θα έχουμε παραμονή για γεύμα.Κατόπιν θα ολοκληρώσουμε τον γύρο της Λίμνης και από εκεί μέσω ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ θα καταλήξουμε στην ΑΡΤΑ για τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για όμορφη διαδρομή περνώντας αρχικά από το χωριό ΠΛΑΚΑ και στη συνέχεια για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ γνωστό για τους πολύχρωμους σταλαγμίτες του και τις πολυεπίπεδες λίμνες του. Κατόπιν για ΑΓΝΑΝΤΑ,ΠΡΑΜΑΝΤΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα στο πιο παραδοσιακό χωριό των Τζουμέρκων με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική.
Εν συνεχεία επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ αποκριάτικο εορταστικό δείπνο συνοδεία μουσικής .Διανυκτέρευση.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για επίσκεψη στο γραφικό γεφύρι και στο ιστορικό κέντρο της ΑΡΤΑΣ το οποίο είναι γνωστό για τις σπουδαίες βυζαντινές εκκλησίες και από εκεί  για περιοχή
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ για επίσκεψη στην καταπράσινη ΛΙΜΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ.
Κατόπιν για τη παραλιακή ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ όπου και και παραμονή για σαρακοστιανό γεύμα.Στη συνέχεια για γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ,ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 120,00       € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 150,00       € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  2 διανυκτερεύσεις στo πολυτελές ΑRTA PALACE 4*,2 πρωινά,1 δείπνο,1 εορταστικό αποκριάτικο δείπνο με μουσική ,αρχηγός/συνοδός,Φπα.

* Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού