Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΥΘΗΡΑ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ 2018

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

28/4-1/5/18                                                                                                  4 ΗΜΕΡΕΣ

Πρωτομαγιά στην
όμορφη   Λακωνία

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ-ΜΥΣΤΡΑΣ
ΓΥΘΕΙΟ
-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 07.30πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και άπο εκει μέσω ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΣΠΑΡΤΗΣ συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ.Επίσκεψη στην ιστορική καστροπολιτεία έδρα του περίφημου Δεσποτάτου του Μοριά και στη συνέχεια παραμονή για γεύμα στην περιοχή.Κατόπιν για ΝΕΑΠΟΛΗ.Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για  ΠΟΥΝΤΑ, επιβίβαση στο βενζινόπλοιο(έξοδα ατομικά) και πέρασμα στην ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ. Παραμονή
στο όμορφο νησάκι με τις μαγευτικές αμμουδιές που παίρνει το όνομα του από το  πλούσιο κυνήγι που υπήρχε στην περιοχή από την αρχαιότητα.Κατόπιν για  ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, το ‘’Γιβραλτάρ της Ανατολής’’.Επίσκεψη στην περιτοιχισμένη παλιά πόλη που είναι χτισμένο σε επιβλητικό βράχο για να περιδιαβούμε τα λιθόστρωτα καλντερίμια δρομάκια ,βυζαντινές εκκλησίες και να θαυμάσουμε τη θέα προς το Μυρτώο Πέλαγος.Στη συνεχεια επιστροφή στην όμορφη παραλία όπου χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στη ΝΕΑΠΟΛΗ ,διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό επιβίβαση στο πλοίο για ΚΥΘΗΡΑ.Αφιξη στο όμορφο ΤΣΙΡΙΓΟ και επίσκεψη στην γραφική Χώρα γνωστη για το επιβλητικό μεσαιωνικό κάστρο της.Κατόπιν για προσκύνημα στην ιστορική Παναγία Μυρτιδιώτισσα και απο εκει για την παραλία ΚΑΨΑΛΙ όπου και παραμονή για γεύμα.Το απόγευμα επιβιβαση στο φέρυ και επιστροφή στη ΝΕΑΠΟΛΗ.Διανυκτέρευση.
ΤΡΙΤΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για     ΔΙΡΟ για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Συνεχίζουμε για ΓΥΘΕΙΟ παραμονή στην όμορφη παραλιακή πολιτεία γιαγεύμα και από εκεί  επιστροφή για ΣΠΑΡΤΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΙΣΘΜΟ στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
155,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
200,00 €  μονόκλινο


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  3 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* με 3  πρωινά μπουφέ,φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού