Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ 2018

ΠΑΣΧΑ 2018


06-09/04/18                                                                                                            4 HMΕΡΕΣ


Πάσχα        
στη Δυτική Μακεδονία και τη Λίμνη Οχρίδας
ΕΛΑΣΣΟΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑ
ΦΛΩΡΙΝΑ-ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ-ΜΠΙΤΟΛΑ(ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ)
ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ-ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΚΟΖΑΝΗ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ


                                                                                                                                                                     


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
Αναχώρηση 07.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) στάση και  στη συνέχεια μέσω ΤΥΡΝΑΒΟΥ για ΕΛΑΣΣΟΝΑ, επίσκεψη στην ιστορική μονή ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑΣ και παραμονή για  γεύμα στη περιοχή.Κατόπιν και περνώντας από ΣΕΡΒΙΑ ,ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ και ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ φτάνουμε στην όμορφη και ακριτική πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ.Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Δείπνο Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και   μια όμορφη εκδρομη ξεκινάει σημερα για τη ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ.Πρωτος μας σταθμός το τελωνειο ΝΙΚΗΣ όπου και οι απαραιτητες διατυπώσεις για να εισέλθουμε στη χώρα των Σκοπίων(Απαραίτα διαβατηριο σε ισχύ η ταυτότητα νέου τύπου)Στη συνέχεια και αφου περάσουμε τη πόλη ΜΠΙΤΟΛΑ(ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ) χτισμένη στη θέση της αρχαίας Βυζαντινής ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ θα οδηγηθούμε   στη γραφική πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας.  το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης. Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στις όχθες της Λίμνης όπου υπάρχουν όμορφα εστιατόρια για το γεύμα μας.Κατόπιν ελευθερος χρόνος για τις τελευταίες μας αγορές στα τοπικά καταστήματα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής και αναχώρηση για επιστροφή μεσω συνόρων  ΝΙΚΗΣ στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο . Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: Μετα το πρωινό μας  θα ξεκινησουμε με κατευθυνση το ΑΜΥΝΤΑΙΟ και από εκεί για να επισκεφτούμε τον όμορφο οικισμό του ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ  που προσφέρει πανοραμική θέα στη ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος.Κατόπιν για τον γραφικό ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ που αποτελεί το σημαντικότερο χειμερινό θέρετρο του Καιμακτσαλάν στο οποίο θα έχουμε παραμονή για το πασχαλινό μας γεύμα.Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για τη ΦΛΩΡΙΝΑ και φτάνοντας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη πόλη.
Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ
: Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια πρώτη στάση στη πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ.Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ και το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου φιλοξενειται το αξιόλογο ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Εν συνεχεία για περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ παραμονή για γεύμα  και από εκεί για ΛΑΜΙΑ (Ε.Ο.)στάση  και ύστερα για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.Τιμή :  165,00           € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
 210,00           € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται
:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο BOUTIQUE PHILIPPΙOΝ 3*sup.,Μ.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα, Αρχηγός-Συνοδός,Φπα.


*Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού