Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΚΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

28/4-1/5/18                                                         4 ΗΜΕΡΕΣ                                                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                           

ΣΚΥΡΟΣΤετραήμερο στην Ανεμόεσσα  νεράιδα !!

ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 10:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ 10:20 απόΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ  στάση, κατόπιν για παραλία ΚΥΜΗΣ επιβίβαση στο φερριμπότ  και μετάβαση στη ΛΙΝΑΡΙΑ. Άφιξη στο γραφικό λιμάνι της ΣΚΥΡΟΥ και απο εκεί για το ξενοδοχείο μας.Το βράδυ θα δειπνήσουμε με τοπικές γεύσεις.  Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού,τα η ΣΚΥΡΟ. Θα δούμε το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Σκυριανά σπίτια και το Καστρομονάστηρο  του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα στο κάστρο με αξιόλογες αγιογραφίες. Στη συνέχεια για τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από   ΠΕΥΚΟ θα καταλήξουμε στη παραλία ΜΑΓΑΖΙΑ για   γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ελεύθερο και το βράδυ δείπνο με πιάτα της Σκυριανής κουζίνας. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό ξεκινάμε με κατευθυνση τη Βόρεια Σκύρο γνωστή για την πλούσια βλάστηση της και τα πυκνά πευκοδάση που συνορεύουν με τις πεντακαθαρες ακτές και περιβάλλονται απο τα χαρακτηριστικά άσπρα σπιτάκια σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα της σκυριανής υπαίθρου.Επίσκεψη στην γραφική ΑΤΣΙΤΣΑ ,καταπράσινη και παραδοσιακή θα μας εντυπωσιάσει όπου  και θα παραμείνουμε για το γεύμα μας.Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας και θα υπάρξει χρόνος για ξεκούραση η για μια προαιρετική βόλτα στην Χώρα.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ :Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες αγορές μας και βόλτες μας στο νησί αλλά και για να δοκιμάσουμε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά.Κατόπιν αναχώρηση για  ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φέρριμπότ για ΚΥΜΗ. Άφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΕΙΑ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 155,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 200,00 €   μονόκλινο


Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MELIKARI
       ,3 πρωινά μπουφέ ,3 δείπνα,τα εισιτήρια των φέρριμπότ,φόρο διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),Αρχηγό -συνοδό.Φ.Π.Α.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού