Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ 2020

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020

25/2-02/03/20                                                                                                              7 ημέρες                             


ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ
ΜΙΛΑΝΟ-ΝΙΚΑΙΑ-ΚΑΝΝΕΣ
ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ-ΠΑΡΜΑ
-ΑΓ.ΜΑΡΙΝΟΣ

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ
Αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ για το λιμάνι προορισμού μας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνας. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η μέρα: ΑΝΚΟΝΑ - ΜΙΛANO
Άφιξη στην Ανκόνα και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο, συνώνυμο της ιταλικής μόδας. Άφιξη,μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3η μέρα: ΜΙΛΑΝΟ - ΝΙΚΑΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και πανοραμική περιήγηση. Θα δούμε το κάστρο των Σφόρτσα, την Πιάτσα ντελ Ντουόμο που είναι η κεντρική πλατεία την πόλης και πήρε το όνομα της από τον επιβλητικό καθεδρικό ναό του Μιλάνου. Ο εντυπωσιακός Καθεδρικός του Μιλάνου (Ντουόμο ντι Μιλάνο) είναι η έδρα του αρχιεπίσκοπου της πόλης και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους Καθεδρικούς Ναός παγκοσμίως. Χρειάστηκαν 5 αιώνες για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του και σήμερα είναι ο 5ος μεγαλύτερος Καθεδρικός Ναός στον κόσμο. Θα επισκεφθούμε την Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β
, που πήρε το όνομα της από τον πρώτο βασιλιά της Ενωμένης Ιταλίας. Το κτίριο αποτελείται από δύο γυάλινες θολωτές στοές και συνδέει τις πλατείες Πιάτσα ντελ Ντουόμο με την Πιάτσαντελα Σκάλα. Η Όπερα Λα Σκάλα ή αλλιώς η Σκάλα του Μιλάνου,είναι ένα από τα πιο γνωστά θέατρα όπερας του κόσμου και πήρε το όνομα της από την εκκλησία που βρισκόταν στην ίδια θέση,την Αγία Μαρία della Scala. Αναχώρηση για την Νίκαια. Με την άφιξη μας, θα κάνουμε μια πανοραμική περιήγηση στη διάσημη παραλιακή Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ, όπου μπροστά στο ξενοδοχείο«Negresco» έκανε τις βόλτες της η αγγλική αριστοκρατία του 19ου αιώνα, και θα περπατήσουμε στην πανέμορφη Πλατεία Μασενά,και την παλιά πόλη με το δικαστικό μέγαρο, την Όπερα, τον Καθεδρικό της Αγίας Ρεπαράτης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.
4η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΝΝΕΣ - ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΕΜΟΣ -ΒΡΑΔΥΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Νωρίς το πρωί αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα» της Κυανής Ακτής, τις Κάννες, με τη θρυλική Κραουαζέτ, την παραλιακή λεωφόρο με τους φοίνικες,τις πλαζ, τα ξενοδοχεία της Μπελ Επόκ, τις πανάκριβες μπουτίκ και το Μέγαρο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ. Επιστροφή στη Νίκαια όπου θα μεταφερθούμε στην πλατεία Μασενά για να παρακολουθήσουμε την παρέλαση με τα ανθισμένα άρματα και τον λουλουδοπόλεμο έθιμο από τον 16ο αιώνα, και αργότερα θα παρακολουθήσουμε την φωταγωγημένη αποκριάτικη παρέλαση με το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
5η μέρα: ΝΙΚΑΙΑ - ΜΟΝΑΚΟ - ΠΑΡΜΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό, με το παλάτι των Μονεγάσκων, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και το ΩκεανογραφικόΜουσείο. Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη διάσημη συνοικία της πόλης - κράτους, το Μόντε Κάρλο, με το διεθνώς γνωστό καζίνο.Αναχώρηση για την Πάρμα πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας στην περιφέρεια της Εμίλια - Ρομάνια. Η πόλη είναι γνωστή για τα αρχιτεκτονικά της αξιοθέατα, αλλά και για το Πανεπιστήμιο της Πάρμας, ένα από τα αρχαιότερα στον κόσμο. Το όνομα της πολης προέρχεται από έναν μικρό ποταμό ο οποίος την διασχίζει, χωρίζοντας το συγχρονο κομμάτι απο το ιστορικό της κέντρο.Σύντομη πανοραμική περιήγηση, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6η μέρα: ΠΑΡΜΑ - ΑΓ.ΜΑΡΙΝΟΣ -ΑΝΚΟΝΑ -
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ
Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη στην ανεξάρτητη δημοκρατία του Αγ.Μαρίνουη οποία  στέκει επιβλητική στο όρος Τιτάνο και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τα καλοδιατηρημένα τείχη της τα οποία περικλείουν το ιστορικό κέντρο αλλά και τα κτίρια της τοπικής κυβέρνησης.Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και ψώνια στη φημισμένη αγορά της πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση για  ΑΝΚΟΝΑ.Άφιξη στο λιμανι και επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.
7
η ημέρα:  ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι 15/01 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει
προσαύξηση τιμής (+20,00€):


Τιμή :  
465,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:   
600,00 €    € μονόκλινοΠεριλαμβάνει:  
• Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
Περιηγήσεις/ξεναγήσεις   βάσει προγράμματος
Εισιτήρια πλοίου σε καμπίνες ΑΒ4 (τετράκλινες εσωτερικές) Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα
4  διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4*
(
Hotel Beaurivage Nice 4* - Hotel BW Milan - Hotel City Parma ή παρόμοια)
Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων
Αρχηγός-Συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
• ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάν
ει:
• Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
• Είσοδος στο Ωκεανογραφικό Μουσείο (15€ ενήλικας, παιδί έως 12 ετών 8€).
• Checkpoint (20€)
• Είσοδος για το FLOWER PARADE (26€) & CARNIVAL PARADE OF LIGHTS (26€) σε αριθμημένες θέσεις και 12€
ή 5€ αντίστοιχα χωρίς αριθμημένη θέση.
• Παιδιά από 6 - 12 ετών 10€ σε αριθμημένη θέση (η κάθε παρέλαση) και 5€ χωρίς αριθμημένη θέση (η κάθε
παρέλαση).

Ότι είναι προαιρετικό και οτι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Σημείωση:Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Η σειρά  των επισκέψεων ενδέχεται να τροποιηθεί χωρίς παραλείψεις στη διεξαγωγή του πρόγραμματος.

Δρομολογία   Πλοίων:

ΤΕΤΑΡΤΗ          25/02/20          Αναχώρηση  από ΠΑΤΡΑ 17:30   Άφιξη στην Ανκόνα 14:00

ΔΕΥΤΕΡΑ         02/03/20          Αναχώρηση από Ανκόνα 17:00   Άφιξη  στην Πάτρα 16:00


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού