Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ 18

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

21-22/4/18                                                                                                                2 ΗΜΕΡΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ
ΑΝΩ ΧΩΡΑ-ΕΛΑΤΟΥ-ΛΙΜΝΙΤΣΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ- ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ-ΑΡΑΧΩΒΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ:
Αναχώρηση 07:30 πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΚΡΑΤΑ(Ε.Ο.)στάση και διασχίζοντας την γέφυρα ΡΙΟΥ αρχίζουμε να ανεβαίνουμε προς τα γραφικά χωριουδάκια της ορεινής ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ  κρυμμένα μέσα σε δάσος από έλατα και πλατάνια με πολλά τρεχούμενα νερά.Αρχικά θα συναντήσουμε τη καταπράσινη ΛΙΜΝΙΤΣΑ και επειτα θα περάσουμε από την ελατοσκέπαστη ΕΛΑΤΟΥ.Η πορεία μας θα συνεχιστεί προς την αλπική ΑΝΩ ΧΩΡΑ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στην όμορφη ΝΑΥΠΑΚΤΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στη παραλιακή πόλη. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση   για επίσκεψη στη σημαντική ΜΟΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ χτισμένη σε πανοραμική τοποθεσία και στη συνέχεια μέσω παραλιακής διαδρομής για ΕΡΑΤΕΙΝΗ στάση και από εκεί για το ιστορικό ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ όπου και η παραμονή μας για γεύμα στην γραφική κωμόπολη .Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στη κοσμική ΑΡΑΧΩΒΑ  και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 60,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 75,00     € μονόκλινοΠεριλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση με 1 πρωινό μπουφέ ,  Αρχηγός-Συνοδός, ΦΠΑ.

*
Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού