Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΡΟΚΕΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

17-19/2/18                                                                                                   3 ΗΜΕΡΕΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΡΟΚΕΕΣ

                                                    μόνο 120€ με ημιδιατροφή!!
ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΟΝΗ  ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΩΝ
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ : Αναχώρηση 07.30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση ,ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ και από εκει για την ιστορική(1305) Μονή Τεσσαράκοντων μαρτύρων η οποία είναι κτισμένη σε μία περιοχή με σπάνιο φυσικό κάλος στα πρότυπα μοναστικής πολιτείας.Κατόπιν  θα επισκεφτουμε την επιβλητική  καστροπολιτεία του Μυστρά,σύμβολο της βυζαντινης αυτοκρατορίας και έδρα του περίφημου Δεσποτάτου της Ηπειρου.Παραμονή για γεύμα στη περιοχή και στη συνέχεια για ΣΠΑΡΤΗ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στην παραδοσιακή ΑΡΕΟΠΟΛΗ  και από εκεί για τα εντυπωσιακα ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ που αποτελούν από τα πιο σημαντικά θαλάσσια σπήλαια στον κόσμο,προαιρετική επίσκεψη και συνεχίζουμε για το παραλιακό  ΓΥΘΕΙΟ όπου και η παραμονή μας για γεύμα. Κατόπιν  για τις ΚΡΟΚΕΕΣ όπου  θα παρακολουθήσουμε ένα από τα πιο ζωντανά καρναβάλια της χώρας μας με τη συμμετοχη πολλών ντόπιων και ξενών καρναβαλιστών ,παρέλαση αρμάτων και πολλές εκδηλώσεις.Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ιστορικό βράχο-φρούριο της Πελοποννήσου, την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Επίσκεψη στην μεσαιωνική καστροπολιτεία με τα σπουδαία βυζαντινα μνημεία και την μοναδική θέα και στη συνέχεια παραμονή στη παραλία της για γεύμα και σαρακοστιανά κούλουμα. Στη συνέχεια επιστροφή μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ – ΤΡΙΠΟΛΗΣ και με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν για ΑΘΗΝΑ /ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :
120,00      €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
160,00      €   μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
ΜΑΝΙΑΤΙS 3* στη Σπάρτη ,2πρωινά & 2 δείπνα ,Αρχηγος-Συνοδός, ΦΠΑ.


* Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού