Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ 2019

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

14-17/06/19                                                                                                                  4 ΗΜΕΡΕΣ

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ

4ήμερο στο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου
ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 06:00πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 06:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ και στη συνέχεια με το φέρριμποτ μετάβαση στον ΠΟΡΟ
,παραμονή για μπάνιο και γεύμα  και συνεχίζουμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΙΔΟΥΣΑ που ονομάστηκε από το γνωστο θαύμα με τα φιδακια. Επειτα για ΛΗΞΟΥΡΙ και από εκεί  για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ:Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε
το μοναστήρι του ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι και ο πολιούχος προστάτης   του νησιού. Κατόπιν για το σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ, ένα εργο μοναδικής γλυπτικής από σταλακτίτες και σταλαγμίτες και στην συνέχεια για την υπογεια λιμνη της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ που θα σας εντυπωσιάσει με τη μοναδική ομορφιά της καθώς οι ακτίνες του ηλίου δημιουργούν φαντασμαγορικό θέαμα με τουs υπέροχους ιριδισμούς των νερών. Το μεσημέρι θα εχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα στην όμορφη παραλία της ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑΣ ενώ το απόγευμα θα επισκεφτούμε το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ με το γραφικό λιμανάκι του ενώ κατα τη διάρκεια της διαδρομής θα περάσουμε πάνω απο την γραφική ΑΣΣΟ και την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα.Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Μετά το  πρωινό αναχώρηση για την όμορφη
ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ ,παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Προαιρετικά όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα(αναχώρηση 09:30 επιστροφή στις 17:30,κόστος 30€).Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη του ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό αναχώρηση με το φέρυ για ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
(έξοδα ατομικά), παραμονή στην όμορφη πόλη και στη συνέχεια μέσω όμορφης διαδρομής από τα χώρια ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ, ΠΕΡΑΤΑΤΑ επίσκεψη στην Μονή του ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ που είναι και από τις παλιότερες του νησιού. Κατόπιν μέσω ΣΚΑΛΑΣ παραμονή για μπάνιο και απο εκεί για  ΠΟΡΟ γεύμα και αργότερα  επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΚΥΛΛΗΝΗ και εν συνεχεία μέσω ΙΣΘΜΟΥ επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :
175  ,00    €  κατ’ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  
250 ,00   € μονόκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται :
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ SEA 4* στη Κουνόπετρα Ληξουρίου, 3 πρωινά, 3 δείπνα,τα εισιτήρια των φέρριμποτ ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ , φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16)ρχηγός συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,ΦΠΑ.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού