Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΑΣΧΑ 2019

ΠΑΣΧΑ 2019

26-29/4/19                                                                                                                                            4 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                                                                     

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

                                                    

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :
Αναχώρηση 0
7.00πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ και με το φέρριμποτ μετάβαση στον ΠΟΡΟ. Aφιξη στο νησί  και αναχώρηση για  επίσκεψη στη Μονή ΑΓ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι και ο προστάτης   του νησιού. Επειτα για ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ και με το φέρι(έξοδα ατομικά) για ΛΗΞΟΥΡΙ και από εκεί  για το ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ :Μετά το πρωινό αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού γνωστό για τις όμορφες παραλιακές πολιτείες τους όπως η ΑΣΣΟΣ που βρίσκεται απλωμένη στο λαιμό της ομώνυμης χερσονήσου και το κοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ. Στη περιοχή της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ θα επισκεφτούμε την ομώνυμη υπόγεια λίμνη που εντυπωσιάζει με τη μοναδική ομορφιά της καθώς οι ακτίνες του ηλίου δημιουργούν φαντασμαγορικό θέαμα με τουs υπέροχους ιριδισμούς των νερών. Συνεχίζουμε με το σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ, ένα εργο μοναδικής γλυπτικής από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Το μεσημέρι παραμονή στην όμορφη ΣΑΜΗ για γεύμα και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας . Το βραδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως . Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ για να επισκεφτούμε το γεωλογικό φαινόμενο ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ.Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε το πλούσιο Πασχαλιάτικο τραπέζι μας με μουσική και διασκέδαση.Το απόγευμα ελεύθεροι για ξεκούραση η βόλτα στο όμορφο ΛΗΞΟΥΡΙ  με την όμορφη πλατεία Μηνιάτη και τη σημαντική τοπική Βιβλιοθήκη.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό αναχώρηση για όμορφη διαδρομή από τα χώρια ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ, ΠΕΡΑΤΑΤΑ και επίσκεψη στην Μονή του ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ που είναι και από τις παλιότερες του νησιού.Συνεχίζουμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ και την ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΙΔΟΥΣΑ που ονομάστηκε συμφωνα με τη παράδοση ύστερα από το γνωστο θαύμα με τα φιδάκια.Κατόπιν μέσω παραλιακής διαδρομής και διασχίζοντας τη κοσμική  ΣΚΑΛΑ θα φτάσουμε στον ΠΟΡΟ όπου και παραμονή για γεύμα και αργότερα  επιβίβαση στο φέρριμπότ και μετάβαση στην ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκεί μέσω ΙΣΘΜΟΥ επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :   
200,00  €  κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :   
235,00  € μονόκλινο δωμάτιο


Περιλαμβάνονται :Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ SEA 4* στη Κουνόπετρα Ληξουρίου, 3 πρωινά μπουφέ, Νηστίσιμο δείπνο την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό εορταστικό γεύμα, τα εισιτήρια των φέρρι ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ, αρχηγός/συνοδός,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού