Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΑΡΚΑΔΙΑ ΗΛΙΕΙΑ 2019

25η Μαρτίου 2019

23-25/3/19                                                                                                             3 ΗΜΕΡΕΣ


3ήμερο    στην
Αρκαδία & την Ηλίεια

Υπερπροσφορά
μόνο 110€ με ημιδιατροφή!!
ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ-ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ
ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΒΥΤΙΝΑ
ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑ-ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ-ΝΑΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣΑΒΒΑΤΟ  : Αναχώρηση 07.30πμ από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκεί για επίσκεψη στο ορεινό χωριό ΑΝΩ ΔΟΛΙΑΝΑ γνωστό για τη παραγωγή κάστανου. Στη συνέχεια για το γραφικό κεφαλοχώρι ΑΓ.ΠΕΤΡΟ όπου και χρόνος για  γεύμα από εκεί  για  την ιστορική Μονή ΜΑΛΕΒΗΣ παραμονή για προσκύνημα.Κατόπιν για τη πόλη της ΤΡΙΠΟΛΗΣ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το  πρωινό  μια  όμορφη εκδρομή   ξεκινά  με πρώτο προορισμό τη ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ-όμορφο χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στις πλαγιές του ελατοσκέπαστου ΜΑΙΝΑΛΟΥ, με πετρόχτιστα σπίτια και λιθόστρωτα σοκάκια-επίσκεψη στο μουσείο υδροκίνησης. Εν συνεχεία για τη παραδοσιακή ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ στάση και από εκεί για το γνωστό θέρετρο της περιοχής,τη γραφική ΒΥΤΙΝΑ όπου και παραμονή για γεύμα.Το απόγευμα επιστροφη στη ΤΡΙΠΟΛΗ και χρόνος για βόλτα   στην επιβλητική πλατεία Άρεως που θεωρείται  μια από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων .Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Πρωινό  και αναχώρηση με προορισμό τη περιοχή  ΙΣΑΡΗ για επίσκεψη στον ιδιότυπο ναό της ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΑΣ, γνωστός για την ιδιαίτερη όψη του μιας και από τη στέγη του προβάλουν 17 δέντρα και από τα θεμέλια του αναβλυζουν νερά πηγών.  Συνεχίζουμε προς ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ και από εκεί για τον περίφημο  ΝΑΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,τον παρθενώνα της Πελοποννήσου.Το αριστούργημα του αρχιτέκτονα Ικτίνου  5οςαι.πχ υψώνεται επιβλητικά στα 1.130 μέτρα πάνω στα βουνά μεταξύ Ηλείας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας Κατόπιν για την ιστορική κωμόπολη ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ,γνωστή για τη πέτρινη αρχιτεκτονική τις όμορφες βρύσες και το όμορφο αγνάντι της στη περιοχή.Παραμονή για γεύμα στη περιοχή και το απόγευμα επιστροφή με ενδιαμεση στάση σε ΑΘΗΝΑ /ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή   110,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή   150,00 €  μονόκλινο.

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο κεντρικό ξενοδοχείο στη Τρίπολη,2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα,φόρος διαμονής,αρχηγός /συνοδός, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,  Φπα


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού