Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ 2019

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

15-21/6/19                                                                                                                7 ΗΜΕΡΕΣΑγ.Πνεύματος  στα μοναδικά
Τσίνκουε ΤέρρεΤΟΣΚΑΝΗ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
'ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΧΩΡΙΑ' ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

ΡΑΒΕΝΝΑ-ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ
ΛΟΥΚΑ - ΠΙΖΑ
ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ
ΛΑ ΣΠΕΤΣΙΑ-ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ – ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ
Αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ για το λιμάνι προορισμού μας. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνας. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.
2η ΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ- ΡΑΒΕΝΝΑ-  ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ
Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνας   και αναχώρηση για ΡΑΒΕΝΝΑ.Πόλη γνωστή για τις εντονές βυζαντινές επιρροές της οι οποίες διακρίνονται σήμερα στο Μαυσωλείο της Γκάλα Πλακιντία και στη Βασιλική του Αγ. Βιταλίου που στο εσωτερικο της φιλοξενει την αναπαράσταση του αριστοκρατικού ζεύγους ,Ιουστινιανού και Θεοδώρας αλλά και  τα περιφημα βυζαντινά ψηφιδωτά του Ιερού Βήματος. Κατόπιν  συνεχίζουμε για Τοσκάνη και τη λουτρόπολη ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΤΕΡΜΕ.Γνωστή για τα ιαματικά της κέντρα αλλά και το κοντινό μεσαιωνικό γραφικότατο   χωριό του ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ ΑΛΤΟ το οποιο συγκεντρωνει πολλά εστιατόρια με πανοραμική θέα και είναι προσβάσιμο με τελεφερίκ.Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΠΙΖΑ – ΛΟΥΚΑ
Μετά το πρωινό μας κινούμαστε δυτικά προς την πόλη ΠΙΖΑ για να επισκεφτούμε το ιστορικό της κέντρο που φιλοξενει σημαντικά κτίρια όπως τον  Καθεδρικό Ναό και το Βαπτιστήριο αλλά κυρίως το μνημειο σημα κατατεθέν της Ιταλίας ,τον ξακουστό Κεκλιμένο Πύργο .Συνεχίζουμε για  τη μεσαιωνική Λούκα, γνωστή για τα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένα εξωτερικά  της τείχη  αλλά και το εντυπωσιακό θέατρο Τζίλιο .Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση
4η ΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΑΝΟ          
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της Αναγέννησης για να δούμε και να θαυμάσουμε, μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο - σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε στην ομώνυμη πλατεία, γοτθικής αρχιτεκτονικής που δίκαια βρίσκεται υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και την παλαιότερη γέφυρα του 'Αρνο, το Πόντε Βέκκιο. Επόμενος σταθμός το "ΜΑΝΧΑΤΑΝ του ΜΕΣΑΙΩΝΑ", η γραφική κωμόπολη SAN GIMIGNANO. Ψηλοί αγέρωχοι πύργοι μας καλωσορίζουν από μακριά δίνοντας στο Σαν Τζιμινιάνο μια παραμυθένια όψη. Η πόλη των όμορφων πύργων, είναι μία από τις πιο καλοδιατηρημένες της Τοσκάνης. Στον ουρανό της υψώνονται οι εντυπωσιακοί πύργοι του 13ου αιώνα, από τους 76 που υπήρχαν, σήμερα σώζονται οι 14. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας
, διανυκτέρευση.
5Η ΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ - LA SPEZIA (CINQUE TERRE)
Πρωινό και αναχώρηση για μια μαγευτική εξόρμηση στα παραμυθένια Cinque Terre, που βρίσκονται σκαρφαλωμένα στα απόκρημνα βράχια της νότιας άκρης της Ιταλικής Ριβιέρας, στη Λιγουρική Θάλασσα. Με κέντρο εξόρμησης την πόλη Λα Σπέτσια, θα επισκεφθούμε τα μεσαιωνικά χωριά Riomaggiore, Manarola και Monterosso, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Vernazza, ίσως το ωραιότερο χωριό. Θα κάνουμε μια βόλτα στα όμορφα δρομάκια της και στα ερείπια του κάστρου της με θέα που κόβει την ανάσα. Τέλος θα επισκεφθούμε το Portovenere, χτισμένο πάνω σε μία βραχώδη χερσόνησο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση
6η ημέρα: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ-ΑΝΚΟΝΑ – ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ
Πρωινό και στην συνέχεια  αναχώρηση για την πόλη της  ΑΝΚΟΝΑ.Άφιξη στο λιμανι,σχετικος ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.
7η ημέρα:  ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σημείωση:Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Έκπτωση early booking για κρατήσεις μέχρι 01/06 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει προσαύξηση τιμής:

Τιμή : 480,00 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή:  585,00 €  μονόκλινο

Περιλαμβάνει:  Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, περιηγήσεις/ξεναγήσεις   βάσει προγράμματος,εισιτήρια πλοίου σε καμπίνες ΑΒ4 (τετράκλινες εσωτερικές) Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα, 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4* στη περιοχή ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ,η μεταφορά στα Τσινκουε Τερρε,τσεκ ποιντ πόλεων,δημοτικοi φόροi ,Αρχηγός-Συνοδός,Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:Είσοδοι σε μουσεια,αρχαιολογικους χωρους,θεματικά πάρκα κλπ,προσωπικά έξοδα, ποτά, φιλοδωρήματα.
Ότι είναι προαιρετικό και οτι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Αναβάθμιση καμπίνας
με επιστροφή (Ελλάδα - Ιταλία - Ελλάδα)

Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 65€
Δίκλινη εξωτερική (ΑS2) 85€
Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3) 45€
Τρίκλινη εξωτερική (Α3) 65€
Τετράκλινη εξωτερική (Α4) 35€
για μία διαδρομή (Ελλάδα - Ιταλία ή αντίστροφα)
Δίκλινη εσωτερική (ΑΒ2) 35€
Δίκλινη εξωτερική (ΑS2) 55€
Τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3)25€
Τρίκλινη εξωτερική (Α3)  35€
Τετράκλινη εξωτερική (Α4)20€

Η συμμέτοχη  στις  εκδρομές  του  γραφείου  μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής
(εδω) και την υπογραφή της συμβασης ταξιδίου

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού