Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ 2018

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018

15-17/6/19                                                                                      3 ΗΜΕΡΕΣ

                                                                                                                                                             


3ήμερο στη Μεγαλόχαρη
και στο νησί των Ανέμων
ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 05:45 από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:00 από ΑΘΗΝΑ  για το λιμάνι της  ΡΑΦΗΝΑΣ, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Αφιξη και ξεκινάμε το γύρο του νησιού με επίσκεψη στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΝΟΡΜΟΥ(ΠΥΡΓΟΣ) πατρίδα πολλών καλλιτεχνών(Λύτρας,Χαλεπάς) και με ιδιαίτερη παράδοση στην μαρμαροτεχνία.Στη συνέχεια στην ομώνυμη παραλία όπου και παραμονή για γεύμα.Επόμενος σταθμός μας το όμορφο χωριο ΒΩΛΑΞ  και από εκει για το σημαντικο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ της ΑΓΙΑΣ ΠΕΛΑΓΙΑΣ που ιδρύθηκε, κατά την παράδοση, το 10ο αιώνα.Κατόπιν για ΤΗΝΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:΄Μετα το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο για ΜΥΚΟΝΟ.Αφιξη στο κοσμοπολίτικο νησί με τη διαχρονική γοητεία και περιήγηση στη Χώρα ,ένα στολίδι της αρχιτεκτονικής με  γραφικά καλντερίμια, στενά δρομάκια και λουλουδιασμένες αυλές να συνθέτουν την κυκλαδίτικη φυσιογνωμία της.Παραμονή για γεύμα ενώ οσοι επιθυμουν μπορουν να επισκεφτούν την Ιερά Μονή της Παναγίας της Τουρλιανής.Το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο και επιστροφή στην ΤΗΝΟ.Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα στην εκκλησία της Παναγίας αλλά και για περιήγηση στη γραφική Χώρα με το νησιωτικό χρώμα,τα όμορφα δρομάκια και τα   παραδοσιακά καταστήματα όπου θα έχουμε και παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια  θα συγκεντρωθούμε στο λιμάνι για να αναχώρησουμε  το απόγευμα  για ΡΑΦΗΝΑ και από εκει για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 140,00  € κατ άτομο σε δίκλινο  δωμάτιο
Τιμή : 180,00 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,ακτοπλοϊκά Ραφήνα-Τήνος-Ραφήνα και Τήνος-Μύκονος-Τήνος σε οικονομική  θέση ,2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο  στη Τήνο,2 πρωινά μπουφέ ,φόρο διαμονής(άρθρο53 v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού