Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΣΧΑ 2018

ΠΑΣΧΑ 2018

06-09/4/18                                                                                                   4 ΗΜΕΡΕΣ

Πάσχα    


στη Κεντρική Μακεδονία

και στο πολυτελές HOTEL LUCY 5*                                                                

ΚΑΒΑΛΑ-ΔΡΑΜΑ  

ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ-ΤΡΕΝΟ ΝΕΣΤΟΥ
ΑΜΦΙΠΟΛΗ-ΞΑΝΘΗ
-M.EIΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ


Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ EO στάση και στη συνέχεια για
ΛΑΡΙΣΑ(ΕΟ) γεύμα και από εκεί και προσπερνώντας τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ θα επισκεφτούμε το πολύ ενδιαφέρον ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του Θεόδωρου Κοκκινίδη που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με τις εξαιρετικές αναπαραστάσεις απο κερί, σημαντικών προσωπικοτήτων της ελληνικής και διεθνούς σκηνής.Κατόπιν άφιξη στην ΚΑΒΑΛΑ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:
Μετά το πρωινό αναχώρηση  μέσω όμορφης διαδρομής για το ορεινό ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ για να επισκεφτούμε το εντυπωσιακό ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ με την ομώνυμη τεχνητή λίμνη.Αφού ξεναγηθούμε στον Υδροηλεκτρικό σταθμό  θα συνεχίσουμε την ενδιαφέρουσα διαδρομή μας με προορισμο τη  καταπράσινη ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ που απλώνεται νωχελικά δίπλα στη  κοιλάδα του Νέστου και εντυπωσιάζει τον επισκέπτh με τα  λιθόχτιστα δρομάκια της και τα  σπίτια με τα χαρακτηριστικά σαχνισιά τους.Παραμονή στο όμορφο χωριό για το γεύμα μας και εν συνεχεία αναχώρηση για το σιδηροδρομικο σταθμό της ΞΑΝΘΗΣ για να επιβιβαστούμε στο τρένο και να διασχίσουμε τα ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ ακολουθώντας σε μια ειδυλιακή διαδρομή τους περιέργους μαιανδρισμούς του Νέστου μεσα από ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.Αφιξη με το τρένο στη ΔΡΑΜΑ ,σύντομη παραμονή στην πόλη και το πάρκο της Αγ.Βαρβάρας και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής της Αναστάσεως και στη συνέχεια Αναστάσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση
ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την ιστορική (450μχ.) Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας  με την περίφημη θαυματουργή εικόνα της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να απολαύσουμε το πλούσιο Πασχαλινό τραπέζι με γλέντι και ζωντανή μουσική.Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ   και το παλιό ιστορικό κέντρο στο οποίο δεσπόζει το εντυπωσιακό  Ιμαρέτ αλλά και το σύμβολο της πόλης,το επιβλητικό υδραγωγείο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ : Μετά το πρωινό αναχώρηση και πρώτη στάση στη περιοχή της Αμφίπολης ιδιαιτέρως γνωστή για τις ανασκαφές του ομώνυμου τύμβου (Καστά) μέχρι το σημείο όπου θα μας αφήσουν οι αρχές να πλησιάσουμε. Εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ στην ΕΟ γεύμα, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 205,00
         € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 270,00
          € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με σύγχρονο υπερυψωμένο πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές HOTEL LUCY 5*, 3 πρωινά μπουφέ, ημιδιατροφή σε μπουφέ- Νηστίσιμο δείπνο την Μ. Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο, Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με ζωντανή μουσική, εισιτηρια για το τρένο Νέστου,αρχηγός/συνοδός,Φπα.


*Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού