Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ 2019

25η Μαρτίου 2019

23-25/3 /19                                                                                                                                 3 ΗΜΕΡΕΣΒάλια Κάλντα…η φιλόξενη κοιλάδα!
ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΖΙΠ 4Χ4
ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ
                                                                        

ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑΣ-ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ-ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ
ΣΠΗΛΑΙΟ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙΩΤΙΚΑ ΛΙΒΑΔΙΑ
ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ


ΣΑΒΒΑΤΟ  :Αναχώρηση 07:00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ,ΜΟΣΧΑΤΟ και φτάνουμε στη τεχνητή  λίμνη  ΠΛΑΣΤΗΡΑ-χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-με πρώτη στάση για γεύμα στην πλάζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ. Εν συνεχεία για το εντυπωσιακό Φράγμα στάση,κατόπιν σύντομη παραμονή στο όμορφο χωριό  ΚΑΛΥΒΙΑ  ΠΕΖΟΥΛΑΣ και ολοκληρωνουμε το γύρο της Λίμνης  συνεχίζοντας με προορισμό τη περιοχή των ΜΕΤΕΩΡΩΝ όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Πρωινό και αναχώρηση για περιοχή ΓΡΕΒΕΝΩΝ και το δίτοξο γεφύρι του ΖΙΑΚΑ  που θα αποτελέσειτην αφετηρία της εξαιρετικής εκδρομής μας που συνδυάζει πορεία με 4Χ4 αλλά και ελαφριά πεζοπορία* στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Ξεκινώντας από τα όρια του πυρήνα θα απολαύσουμε αρχικά όλη την θέα της κοιλάδας και το κοντράστ χρωμάτων ανάμεσα σε Μαύρη και Λευκόδερμο Πεύκη με το απαλό γαλάζιο χρώμα δημιουργία της θετικής ενέργειας του σύμπαντος κόσμου .Διασχίζοντας την κοιλάδα ανάμεσα από την πιο εξελιγμένη μορφή φυσικής αποκλάδωσης προς το Αρκουδόρεμα θα ενημερωθούμε απο τους εξειδικευμένους δασοπόνους για την πανίδα και την χλωρίδα του δρυμού όπως τα σπάνια κόκκινα πεύκα, την δηλητηριώδη πομπίνα, την σαρκοφάγο πιγκουίκουλα και θα γνωρίσουμε τη δενδροχρονολόγηση αλλά και τα σπάνια είδη μανιταριών.Θα αποχαιρετίσουμε τη κοιλάδα αφου γευτούμε ενα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής και τη δροσια των γάργαρων νερών της.Κατόπιν για το παραδοσιακό χωριό ΣΠΗΛΑΙΟ-με την ιστορική Μονή της Κοίμησης της Θεοτόκου-όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.Διανυκτέρευση
ΔΕΥΤΕΡΑ:  Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΥΛΗ,στάση στο τοξωτό γεφύρι του ΑΓ.ΒΗΣΑΡΙΩΝΑ και συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του ΚΟΖΙΑΚΑ μέσα από μια διαδρομή αλπικής ομορφιάς  η οποία  διασχίζει το ΠΕΡΤΟΥΛΙ και τα καταπράσινα λιβάδια του και μας φέρνει σε υψόμετρο 1150 μ. για να επισκεφτούμε το γραφικό ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ.Κατόπιν για το ξακουστό κεφαλοχώρι της περιοχής την καταπράσινη ΕΛΑΤΗ όπου και η παραμονή μας για γεύμα To απόγευμα επιστροφή περνώντας από ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

*Συνιστάται ελαφρύς ρουχισμός και άνετα υποδήματα για τη πεζοπορία στο Δρυμό της Βάλια Κάλντα.

Τιμή :  
155 ,00  € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  
195 ,00  € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ANTONIADIS 4* , 2 πρωινά μπουφέ , η εκδρομή με τα τζιπ 4Χ4 και η ξενάγηση από εξειδικευμένους δασοπόνους στο δρυμό της Βάλια Κάλντα,φόρο διαμονής,αρχηγός-Συνοδός, ,Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης φπα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού