Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΤΗΝΟΣ ΠΑΣΧΑ 18

ΠΑΣΧΑ 2018


26-29/4/19                                                               4 ημέρες


  ΤΗΝΟΣ
                 
 Πάσχα στη Μεγαλόχαρη
και στο φιλόξενο

TINOS BEACH 4*


                                                      Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 05:45 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 06:00 από ΑΘΗΝΑ  για το λιμάνι της  ΡΑΦΗΝΑΣ επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για ΤΗΝΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και στη συνέχεια δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με νηστίσημα .Διανυκτέρευση.
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ
: Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα δούμε τις φυσικές ομορφιές, θα θαυμάσουμε την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των σπιτιών με τους γραφικούς περιστερώνες, το αρχοντικό χωριό του Γιαννούλη Χαλεπά, τον Πύργο, το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας, τον Βώλακα με τους εντυπωσιακούς «εξωγήινους» λίθινους γρανιτένιους σχηματισμούς και την εκκλησία της Μεγαλόχαρης. Το νησί εντυπωσιάζει τον επισκέπτη για τις αντιθέσεις στο τοπίο του, ενώ αποτελεί αγαπημένο προορισμό και για προσκυνηματικούς λόγους, αλλά και για την τουριστική γοητεία του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τη Λειτουργία της Αναστάσεως και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα,κόκκινα αυγά και κουλούρια.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία,απολαμβάνοντας μεζεδάκι με ουζάκι στον κήπο του ξενοδοχείου. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γνήσιο νησιώτικο γλέντι!Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση ή βόλτα. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για προσκυνημα στην εκκλησία της Παναγίας αλλά και για περιήγηση στη γραφική Χώρα και στη συνέχεια  συγκεντρωση στο λιμάνι για αναχώρηση  για ΡΑΦΗΝΑ και από εκει για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 205,00
      € κατ’ άτομο σε δίκλινο      δωμάτιο
Τιμή : 255,00
      € σε μονόκλινο

*Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής.


Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν,εισιτήρια επιβατών Ραφηνα – Τήνος – Ραφηνα σε οικονομική  θεση ,3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TINOS BEACH 4* στη Τήνο, 3 πρωινά μπουφέ, Μ.Παρασκευή δείπνο,Αναστάσιμο δείπνο,Πασχαλινό γεύμα με μουσική ,αρχηγός/συνοδός,φπα. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού