Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΘΡΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 18

ΠΑΣΧΑ 2018


06-09/04/18                                                                                                                                                4 ΗΜΕΡΕΣ


ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ  ΘΡΑΚΗ

ΞΑΝΘΗ -ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΣΟΥΦΛΙ -  
ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ
ΚΑΒΑΛΑ
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Αναχώρηση 07:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από  ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και από εκεί για περιοχή ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ παραμονή για γεύμα. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη συμπρωτεύουσα και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Προαιρετική παρακολούθηση του Επιταφίου.Δείπνο.Διανυκτερευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Πρωινό και αναχώρηση για να
γνωρίσουμε το ανατολικό άκρο  της πατρίδας μας,τον ακριτικό  νομό της Αλεξανδρούπολης. Πρώτος σταθμός το ΔΑΣΟΣ  ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνεται από  τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του  Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Οι πετρώδεις λόφοι, τα ορεινά λιβάδια, τα πυκνά δάση πεύκου,  βελανιδιάς και φυλλοβόλων δέντρων  οι καταπράσινες κοιλάδες,  τα ποτάμια, οι ρεματιές και οι λιμνούλες, συνθέτουν την  εικόνα της περιοχής με την ανεκτίμητη οικολογική αξία.  Αφού μας γίνει σχετική ενημέρωση θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε προαιρετικά με μικρό πουλμανάκι  μέσα στο δάσος. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το ΣΟΥΦΛΙ, με την πλούσια πολιτιστική παράδοση και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παραλιακή ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ όπου και θα έχουμε παραμονή για γεύμα.Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης το βράδυ, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό αρχικά τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ που αποτελεί σημαντικό υδροβιότοπο και στη συνέχεια το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ με την ιστορική Μονή Αγ.Νικολάου.Κατόπιν για τη γραφική ΞΑΝΘΗ που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο χρώμα   της παλιάς πόλης με τα παραδοσιακά αρχοντικά και τα λιθόστρωτα σοκάκια.Το μεσημέρι επιστροφή στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ για το  πασχαλινό γεύμα με το πατροπαράδοτο ψήσιμο του οβελία και γλέντι με μουσική και απεριόριστη κατανάλωση σε λευκό-κόκκινο κρασί στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μας. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον καφέ τους με μια βόλτα στο κέντρο της πόλης .Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη παραλιακή πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ όπου θα έχουμε μια σύντομη επίσκεψη και στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε προς την περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ(ΕΟ)  γεύμα, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :  
180,00        € κατάτομο στο δίκλινο
Τιμή :  
225,00        € μονόκλινο δωμάτιο

Περιλαμβανονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CHRIS&EVE   4*, 3  πρωινά μπουφέ ,δείπνο τη  Μ.Παρασκευή, Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο, Πασχαλινό γεύμα την ΚΥΡΙΑΚΗ του Πάσχα με μουσική και απεριόριστη κατανάλωση σε λευκό-κόκκινο κρασί ,Αρχηγός συνοδός,Φ.Π.Α.

*
Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού