Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΠΑΡΓΑ-ΠΑΞΟΙ 19

ΠΑΣΧΑ 2019

26-29/4/19                                                                                                             4 ΗΜΕΡΕΣ
ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ      

           


ΠΑΞΟΙ-ΠΑΡΓΑ
ΖΑΛΟΓΓΟ-ΠΡΕΒΕΖΑ
ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ-ΓΛΥΚΗ       


Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αναχώρηση 07:00πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:20 από ΑΘΗΝΑ για Ισθμό στάση. Κατόπιν και αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα ΡΙΟΥ -ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ στάση στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ για γεύμα.Κατόπιν για ΑΡΤΑ και απο εκεί για το μαρτυρικό ΖΑΛΟΓΓΟ όπου θα επισκεφτούμε   τον ιστορικό βράχο,τόπο θυσίας όπου έπεσαν οι Σουλιώτισσες διωκόμενες από τον Αλή Πάσα . Εν συνέχεια για παραλία ΚΑΝΑΛΙ ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, επιστροφή στο ξενοδοχείο, Νηστίσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ επιβίβαση στο βενζινόπλοιο για να φτάστουμε στο όμορφο νησάκι του Ιονίου τους ΠΑΞΟΥΣ, το οποίο περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και δαντελωτές ακρογιαλές ,παραμονή για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στην γραφική  ΠΑΡΓΑ στάση. Εν συνεχεία επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ παρακολούθηση της  λειτουργίας της Ανάστασης και στη συνέχεια  Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ: Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ,παραμονή για βόλτα και για να απολαύσουμε τον καφέ μας  στην όμορφη παραλία της πόλης και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένει το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινο γεύμα μας με τον παραδοσιακό οβελία. Το απόγευμα ελεύθερο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: : Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το χωρίο ΓΛΥΚΗ που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στις κοίτες του ποταμού ΑΧΕΡΩΝΤΑ με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια δέντρα , στάση. Κατόπιν για Μενίδι παραμονή για γεύμα. Στη συνέχεια για γέφυρα ΡΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ,ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :  2
00, 00 € κατάτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :  
290 ,00 € μονόκλινο
δωμάτιο


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν,  3 διανυκτερεύσεις στo ΗΟΤΕL KANALI 3*, με 3 πρωινά  μπουφέ,Δείπνο Μ. Παρασκευή,Αναστάσιμο δείπνο ,Πασχαλινό γεύμα συνοδεία μουσικής, εισιτήρια καραβιού για ΠΑΞΟΥΣ,αρχηγός/συνοδός,φόρος διαμονής, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης ,ΦΠΑ.Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής  (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού