Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2018

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

29/4-1/5/18                                                                                                                3 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                                                                            

3ήμερο στις ομορφιές της Δ.Μακεδονίας
& στη μαγευτική  λίμνη της ΚαστοριάςΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ

ΠΡΕΣΠΕΣ - ΠΑΝΑΓΙΑ  ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ
ΝΥΜΦΑΙΟ
 ΣΠΗΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥ-ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ-ΜΕΤΕΩΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ:Αναχώρηση στις 07:00 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από  ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ. Aκολούθως μέσω Δομοκού -  Καρδίτσας Τρικάλων,  φθάνουμε   στη περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ όπου και η παραμονή μας για γεύμα .Κατόπιν ανηφορίζουμε για ΓΡΕΒΕΝΑ και στη συνέχεια για ΚΑΣΤΟΡΙΑ.Αφιξη στη πόλη και πρωτη επισκεψη στη ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ χτισμένη στην όχθη της λίμνης με όμορφη θέα προς την πόλη.Στη συνέχεια τακτοποίηση στο  ξεν/χείο μας.Δείπνο. Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει με πρώτος μας σταθμό έναν απο τους πιο χαρακτηριστικούς πετρόκτιστους αλπικούς οικισμους της Μακεδονίας ,το όμορφο ΝΥΜΦΑΙΟ το οποίο δεσπόζει σε υψόμετρο 1350μ στο όρος Βίτσι.Στη συνέχεια και αφου διασχίσουμε  τις περιοχές ΦΛΩΡΙΝΑ.ΒΙΓΛΑ,ΠΙΣΟΔΕΡΙ καταλήγουμε στον Εθνικό Δρυμό Μικρής & Μεγάλης Πρέσπας  ,γνωστό για τη πλούσια πανίδα και χλωρίδα ,και από εκεί για το ακριτικό -στα σύνορα με την Αλβανία -παραλίμνιο χωριό των ΨΑΡΑΔΩΝ  όπου και θα γευματίσουμε.
Το απόγευμα επιστροφή στη πόλη της Καστοριάς και ελεύθερος χρόνος στη πόλη για αγορές στα φημισμένα γουναράδικα αλλά και περιπάτους στη παλιά πόλη.Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ: Πρωινό και στη συνέχεια επίσκεψη στο πολύ σημαντικό  προϊστορικό(5000πχ) λιμναίο οικισμό του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ.Συνεχίζουμε για ΜΕΤΕΩΡΑ,επίσκεψη στο μοναστικό συγκρότημα και συγκεκριμένα στην ιστορική ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ 14αι. και από εκεί για περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ όπου και παραμονη για γεύμα(κούλουμα).Εν συνεχεία για ΔΟΜΟΚΟ, ΛΑΜΙΑ (ΕΟ)στάση και επιστροφή σε  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :
140,00        €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 190,00        € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TSAMIS 3 *, 2 πρωινά μπουφέ  και  2  δείπνα,
φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Φπα
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού