Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2018

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018

26-28/5/18                                                                                                                                    3 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                     ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
                                         

Τριήμερο στο Φιόρο του Λεβάντε!!


Υπερπροσφορά μόνο  €
με ημιδιατροφή στο πολυτελές
Hotel Majestic & spa 4*
ΣΑΒΒΑΤΟ:
Αναχώρηση 0
7:30π.μ. απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση  στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΖΑΚΥΝΘΟ.Αφιξη στο «Φιόρο του Λεβάντε»και πρωτη γνωριμία με τη πόλη επισκεπτόμενοι την εκκλησία του προστάτη του νησιού ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ όπου φυλάσεται και το σκήνωμα του Αγίου και  προαιρετικη περιήγηση στο μουσείο Σολωμού.Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ-όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θεά-επίσκεψη στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιος Σολωμός τον «Υμνο στην Ελευθερία» και τη ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ.Εν συνεχεία περνώντας από ΑΓ.ΛΕΩΝ, ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ επίσκεψη στην  ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Επόμενη μας στάση η Μονή ΤΟΥ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΡΗΜΝΩΝ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον όρμο του ΝΑΥΑΓΙΟΥ με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερα. Συνεχίζουμε για ΒΟΛΙΜΕΣ και από εκεί για την παραλία του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα ενώ όσοι επιθυμούν προαιρετικα μπορουν να επισκεφτούν τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό πορεια προς το νότιο τμήμα του νησιου προσπερνώντας τον ΛΑΓΑΝΑ για να επισκεφτούμε  την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ,παραμονή για μπάνιο στην όμορφη παραλία   γνωστη για τις γαλάζιες σπηλιές και τον  βιοτοπο της careta careta .Κατόπιν επιστροφή στη ΖΑΚΥΝΘΟ  και επιβίβαση στο φέρριμποτ για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκει μέσω ΕΟ για ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή σε  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 145,00  € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή : 185,00  € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο   MAJESTIC & SPA  4* ,2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα, τα εισιτήρια των φέρριμπότ ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ, φόρος διαμονής (άρθρο53
v.4389/16),Αρχηγό -συνοδό.Φ.Π.Α.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού