Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2019

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

15-17/6/19                                                                                                                                    3 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                           
                                                                           ΓΥΡΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
                                         

 Τριήμερο στο Φιόρο του Λεβάντε!!


      Υπερπροσφορά μόνο  165
  με ALL INCLUSIVE στο πολυτελές
        Hotel Majestic & spa 4*
ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 07:00π.μ. απο ΠΕΙΡΑΙΑ 07:15 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση, ΠΑΤΡΑ, ΚΥΛΛΗΝΗ επιβίβαση  στο φέρριμποτ και μετάβαση στην ΖΑΚΥΝΘΟ.Αφιξη στο «Φιόρο του Λεβάντε»και αναχώρηση για το ξενοδοχείο.Τακτοποίηση και γευμα .Το απόγευμα πρώτη γνωριμία με την πόλη και την εκκλησια του προστάτη του νησιού ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ όπου φυλάσεται και το σκήνωμα του Αγίου και  προαιρετικη περιήγηση στο μουσείο Σολωμού. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:
Μετά το πρωϊνό αναχώρηση για ΜΠΟΧΑΛΗ-όμορφη τοποθεσία με μαγευτική θεά-επίσκεψη στο λόφο του ΣΤΡΑΝΗ που αποτελεί το σημείο στο οποίο εμπνεύστηκε ο Διονύσιος Σολωμός τον «Υμνο στην Ελευθερία» και τη ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ.Εν συνεχεία περνώντας από ΑΓ.ΛΕΩΝ, ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ επίσκεψη στην  ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑΣ όπου ασκήτεψε ο ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Επόμενη μας στάση η Μονή ΤΟΥ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΚΡΗΜΝΩΝ από όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει τον όρμο του ΝΑΥΑΓΙΟΥ με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερα. Συνεχίζουμε για ΒΟΛΙΜΕΣ και από εκεί για την παραλία του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ όπου και παραμονή για μπάνιο και γεύμα ενώ όσοι επιθυμούν προαιρετικα μπορουν να επισκεφτούν τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό πορεια προς το νότιο τμήμα του νησιου προσπερνώντας τον ΛΑΓΑΝΑ για να επισκεφτούμε  την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ,παραμονή για μπάνιο στην όμορφη παραλία   γνωστη για τις γαλάζιες σπηλιές και τον  βιοτοπο της careta careta .Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας ,γεύμα και στη συνέχεια για το λιμάνι, επιβίβαση στο φέρριμποτ για ΚΥΛΛΗΝΗ και από εκει μέσω ΕΟ για ΠΑΤΡΑ, ΙΣΘΜΟ στάση και επιστροφή σε  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
165,00  € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή :
215,00  € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο   MAJESTIC & SPA  4* ,2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα και 2 γεύματα ALL INCLUSIVE, τα εισιτήρια των φέρριμπότ ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ, φόρος διαμονής ,(άρθρο53 – v.4389/16) αρχηγός - συνοδός ,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, φπα.


Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού