Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019

25η Μαρτίου 2019

23-25/3/19                                                                                                                                                 3 ΗΜΕΡΕΣ


3ΗΜΕΡΟ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ & ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ
ΟΡΜΟΣ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ  
ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΟΡΩΝΗ

ΜΟΝΗ ΚΑΛΤΕΖΩΝ-ΚΑΡΥΕΣΣΑΒΒΑΤΟ: Αναχώρηση 07.30πμ.απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΑΡΤΕΜΗΣΙΟ στάση και από εκεί για τις παραλιακες πόλεις της Τριφυλίας,ΦΙΛΙΑΤΡΑ,ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ στάση και στη όμορφη ΜΑΡΑΘΟΠΟΛΗ παραμονή για γεύμα.Κατόπιν μέσω  ΓΙΑΛΟΒΑΣ θα διασχίσουμε τις εγκαταστασεις του πολυτελούς COSTA NAVARINO για να φτάσουμε στη πόλη της  ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το  πρωινό  μια  όμορφη εκδρομή   ξεκινά  στο Ν.Δ άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτος σταθμός η «μεσαιωνικη αρχόντισσα» ΚΟΡΩΝΗ που γοητεύει τον επισκέπτη με τα στενά και ανηφορικά της δρομάκια που θυμίζουν νησιώτικα καντούνια αλλα και με το περίφημο Ενετικό της κάστρο.Στη συνέχεια για στάση στην γραφική κωμόπολη ΜΕΘΩΝΗ που διατηρει αναλλοίωτες βενετσιάνικες επιρροές .Κατόπιν για ΠΥΛΟ,όμορφη αμφιθεατρική πόλη που θυμιζει νησί στο νότιο άκρο του κόλπου του ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ,επίσκεψη στα αξιοθέατα της όπως το επιβλητικό μνημείο των«Τριών ναυάρχων»και γεύμα προαιρετικά.  Το απόγευμα επιστροφή στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.  
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωϊνό επίσκεψη στην εκκλησία της ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ και στη Μονή Καλογραιών και από εκει για την ιστορική ΜΟΝΗ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ  ΚΑΛΤΕΖΩΝ η οποία διαδραμάτισε σηματικό ρόλο κατά της διαρκεια της ελληνικης επάναστασης και εδώ συγκεντρώθηκε η Πελοποννησιακή Γερουσία στις 26 Μαΐου του 1821 που αποτέλεσε και την πρώτη διοίκηση (Κυβέρνηση) όλου του επαναστατημένου Έθνους. Κατόπιν για τις ορεινές  ΚΑΡΥΕΣ, ένα παραδοσιακό χωριό, χτισμένο στους πρόποδες του Πάρνωνα και πλημμυρισμένο από καστανιές και καρυδιές γενέτειρα των Καρυατιδων που σημερα καλωσοριζουν τον επισκεπτη στην εισοδο του χωριού.Παραμονή για γεύμα στη γραφική πλατεία και το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδον στάση για ΑΘΗΝΑ και ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή : 120 ,00 € κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή : 160 ,00 € μονόκλινοΠεριλαμβάνονται :
Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν,2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  GALAXY 3*, 2 πρωϊνά,2 δείπνα,αρχηγός/συνοδός, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, Φπα

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού