Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΜΕΤΕΩΡΑ 18

ΜΑΡΤΙΟΣ 18

16-17/03/18                                                                              2 ΗΜΕΡΕΣ

Δ Χαιρετισμοί στα Μετεωρα
Μια μοναδική εμπειρία κατάνυξης!!
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  :
Αναχώρηση 07.30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 πμ. από  ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ (ΕΟ) στάση και από εκεί μέσω του νέου οδικού άκονα Ε65 για τη γραφική πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ όπου και θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα στο όμορφα πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης όπου κυριαρχεί ο ποταμός Ληθαίος με τις εντυπωσιακές  γέφυρες του.Κατόπιν για τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και την ιστορική Μονή Αγ.Στεφάνου όπου θα παρακολούθησουμε τη λειτουργία των Δ
Χαιρετισμών.Κατόπιν για τη ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ όπου και το ξενοδοχείο μας.Διανυκτέρευση.
ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για όμορφη εκδρομή για το γύρο της τεχνητής  λίμνης  ΠΛΑΣΤΗΡΑ που απετέλεσε σημαντικό τεχνικό επιτευγμα και χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ ανέδειξε με τη κατασκεύη της το φυσικό κάλλος της περιοχής.Πρώτο σταθμός το χωριό ΚΑΛΥΒΙΑ που βρίσκεται απλωμένο σε καταπράσινη περιοχή με   θέα στην λίμνη. Στη συνέχεια για το Φράγμα της Λίμνης όπου γίνεται η εντυπωσιακή συγκέντρωση των νερών  και από εκεί για την όμορφη πλαζ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και παραμονή για γεύμα .Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση καθοδόν στάση για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή  65,00 € κατ
άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή  80,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται
:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση σε   ξενοδοχείο 3*  ,1 πρωινό μπουφέ ,Αρχηγός-Συνοδός,Φπα.
*Δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού