Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΝΑΥΠΛΙΟ 2018

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

10-11/3/19                                                                                                                                            2 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                            

                                 Βενετσιάνικο Καρναβάλι στο Ανάπλι                                                                                

                                   ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΛΑΜΗΔΙ-ΜΥΚΗΝΕΣ
   
                                    ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

                        2ήμερη Οικονομική Προσφορά Καρναβαλιού                             
               

            


ΚΥΡΙΑΚΗ: Αναχώρηση 07.30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 πμ. από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκει επίσκεψη στις πολύχρυσες ΜΥΚΗΝΕΣ.Συνεχίζουμε για ΠΑΛΑΜΗΔΙ που αποτελεί ένα απο τα πιο επιβλητικα κάστρα της Ελλάδος και το καλύτερο διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της ενετοκρατίας προσφέροντας μοναδική θέα στην πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, τον Αργολικό κόλπο και το Μπούρτζι(έξοδα ατομικά).Κατόπιν για την πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ για να απολαύσουμε το μοναδικό Αναπλιώτικο Καρναβάλι το οποίο εντυπωσιάζει με την μοναδική παρέλαση των αρμάτων σε ενα κλίμα ξέφρενου γλεντιού απο ντόπιους και επισκεπτές το οποίο θα κορυφωθει με την καύση του βασιλιά καρνάβαλου στο λιμάνι της πόλης.Τακτοποιηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για παρακολούθηση των νυχτερινων εορταστικών  εκδηλώσεων στη Πλατεία Συντάγματος.Διανυκτέρευση.  

Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ,γνωστο παγκοσμίως για τη μοναδική ακουστική του.Κατόπιν για το κοσμοπολίτικο ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ όπου θα εχουμε χρόνο για το γεύμα μας(κούλουμα) και το απόγευμα επιστροφή  με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

*Εναλλακτικά η διανυκτέρευση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Τολό

Τιμή :
65,00          € κάτ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
 85,00         € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση  με πρωινό σε κεντρικο  ξενοδοχείο , φόρος διαμονής, Αρχηγος-Συνοδός, Ασφαλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης, ΦΠΑ.
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού