Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΝΑΥΠΛΙΟ 2018

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2018

16-17/6/19                                                                                                             2 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                            
 
                                                                             


ΜΥΚΗΝΕΣ
-ΤΟΛΟ
ΝΑΥΠΛΙΟ-ΠΑΛΑΜΗΔΙ
       ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

2ήμερη Οικονομική Προσφορά
            ΚΥΡΙΑΚΗ:
Αναχώρηση 07.30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 πμ. από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ     στάση και από εκει επίσκεψη στις πολύχρυσες ΜΥΚΗΝΕΣ.Κατόπν για το παραλιακό ΤΟΛΟ όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και γεύμα.Επιστρέφουμε στο ΝΑΥΠΛΙΟ για να επισκεφτούμε(έξοδα ατομικά) το ιστορικο ΠΑΛΑΜΗΔΙ που αποτελεί ένα απο τα πιο επιβλητικα κάστρα της Ελλάδος και το καλύτερο διατηρημένο φρουριακό συγκρότημα της ενετοκρατίας προσφέροντας μοναδική θέα στην πόλη του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, τον Αργολικό κόλπο και το Μπούρτζι .Κατόπιν τακτοποιηση στο ξενοδοχείο μας .Διανυκτέρευση.  
ΔΕΥΤΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στο ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ,γνωστο παγκοσμίως για τη μοναδική ακουστική του.Κατόπιν επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ και στη συνέχεια για μπάνιο και γεύμα στην παραλιακή ΕΡΜΙΟΝΗ.Το απόγευμα επιστροφή  με ενδιάμεση στάση στον ΙΣΘΜΟ  σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :
65,00          € κάτ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
 80,00         € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:
Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 1 διανυκτέρευση  με πρωινό σε κεντρικο ξενοδοχείο ,φόρο διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16)ρχηγος-Συνοδός, ΦΠΑ.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού