Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΚΕΡΚΥΡΑ 28η Οκτωβρίου 17

28η Οκτωβρίου 2017

                 26-29/10/17                                                                                      4 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                  
                                                                              ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΡΓΑ
                                                                 

                                                                        


ΠΕΜΠΤΗ:
 Αναχώρηση  7:00 π.μ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ , ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, παραμονή, γεύμα Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω μέσω της Ιονίας Οδού  φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. 'Αφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ και θα περιηγηθουμε στα γραφικά καντούνια ,θα περπατήσουμε στην επιβλητική ΣΠΙΑΝΑΔΑ και θα επισκεφτούμε τον πολιούχο ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το Ανάκτορο των Αγ. Μιχαήλ & Γεωργίου. .Συνεχίζουμε για την  ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ παραμονή για  γεύμα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο με τις δαντελωτές ακτές και τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιόνιου πελάγους.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ,  το εντυπωσιακό ανάκτορο και αγαπημένος τόπος διαμονής της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ η οποία επέβλεψε προσωπικα τη κατασκευή του αφήνοντας ανεξίτηλη τη σφραγίδα της σε κάθε γωνιά του  κτιρίου.Κατόπιν για το ΚΑΝΟΝΙ και από εκεί για το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ, τον καταπράσινο  βράχο ο ο οποίος  καταμεσής της θάλασσας αποτελεί το σήμα κατατεθέν του νησιού με το Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας. Κατόπιν για ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ όπου και παραμονή στην όμορφη παραλία για γεύμα. Το απόγευμα  ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στη  πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ όπου μπορούμε να απολαύσουμε το καφέ μας στο φημισμένο ΛΙΣΤΟΝ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ: Μετά το πρωινό επιβίβαση στο καράβι για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ,ΠΑΡΓΑ ,παραμονή στη γραφική παραλιακή κωμόπολη και από εκεί για για ΑΡΤΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ παραμονή, γεύμα και στη συνέχεια μέσω  γέφυρας ΡΙΟΥ για ΙΣΘΜΟ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 1
90,00 €  κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο  
Τιμή :  2
65,00 €  μονόκλινο  


Περιλαμβάνονται:Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο ΑRITI GRAND 4* στη πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ  ,3 πρωινά και 3 δείπνα ,εισιτήρια φέρρυ,αρχηγός/συνοδός,Φπα.

. 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού