Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΕΥΒΟΙΑ-ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ 2017

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2018

                        17-19/2/18                                                                                                    3 ΗΜΕΡΕΣ
3ήμερο ευεξίας & χαλάρωσης
στην Εύβοια
στο Ηοtel & Spa 3*

σε τιμή έκπληξη
μόνο 100€ με ημιδιατροφή και δωρεάν
Spa!!


Καρναβάλι Αιδηψού!!

                                                                                  
                                        ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

                              ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΡΟΒΙΕΣ-ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ
                                            ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ-ΠΕΥΚΙ


                                                                      
                                                                    

ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 07.30 από ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:50 από ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ στάση, ΠΡΟΚΟΠΙ-όμορφο χωριό με πλατάνια και πευκα- επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟΥ όπου φυλάσσεται και το σκήνωμα του Αγίου.Συνεχίζουμε για την γραφική και παραθαλλάσια ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ χτισμένη αμφιθεατρικά στον απάνεμο Ευβοικό κόλπο με τα λευκά κεραμοσκεπή σπιτάκια της όπου θα έχουμε  παραμονή για γεύμα. Επειτα για ΑΙΔΗΨΟ .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το βράδυ αποκριάτικο δείπνο με μουσική και διασκέδαση.Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Πρωινό και ξεκινάμε τη περιήγηση μας πρός Β.Εύβοια περνώντας αρχικά από
την ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΤΙΝΙΟΥΣ και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το παραλιακό ΠΕΥΚΙ.Κατόπιν  επιστροφή στο όμορφο ψαροχώρι ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΧΑΔΟΣ όπου και παραμονή για γεύμα.Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην ΑΙΔΗΨΟ για να παρακολουθήσουμε τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις στη παραλία της πόλης με την παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται στο λιμάνι με παραδοσιακά χορευτικά δρώμενα και ολοκληρώνονται με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου.Αργότερα χρόνος ελεύθερος για μια βουτιά στην ιαματική πισίνα του ξενοδοχείου μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ : Μετά το πρωινό αναχώρηση   για επίσκεψη στην ιστορική (15οςαι.) Μονή ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ  και στη συνέχεια για ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΔΡΥΜΩΝΑ.Πέρασμα μέσα από τα όμορφα μονοπάτια στα ορμητικά νερά του ποταμού Σηπιά που πέφτουν από ύψος 15 μέτρων σε μια πανέμορφη κρυστάλινη λίμνη κυκλωμένη από βράχια και δάσος.Κατόπιν για το ειδυλλιακό ψαροχώρι ΡΟΒΙΕΣ όπου και η παραμονή μας   για γεύμα(κούλουμα) .Εν συνεχεία για ΑΡΤΑΚΗ στάση  και από εκεί  επιστροφή σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :  100,00           € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :
130,00          € μονόκλινο


Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε κεντρικο ξενοδοχείο  με 2 δείπνα και 2 πρωινά σε μπουφέ ,δωρεάν χρήση ιαματικής πισίνας,Αρχηγός/συνοδός,Φπα.


* Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διανυκτέρευσης___________________________________________________________________________________________________________________________________

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού