Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΚΥΡΟΣ 2019

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

15-17/6/19                                                                                                                                               3 ΗΜΕΡΕΣ
                                                                                                                                                           
                                                                                            ΣΚΥΡΟΣ
                                     
                                                                          Τριήμερο στην Ανεμόεσσα νεράιδα !!
ΣΑΒΒΑΤΟ:Αναχώρηση 05:40πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 06:00 από ΑΘΗΝΑ για ΧΑΛΚΙΔΑ  στάση,κατόπην γία Ερέτρια εν συνεχεία για ΚΥΜΗ  επιβίβαση στο φερριμπότ  και αναχώρηση για ΣΚΥΡΟ. Αφιξη στο γραφικό λιμάνι του νησιού και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας  αλλα και τη θέα της στη καστροπολιτεία.Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Εν συνεχεία για ΜΩΛΟ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για την όμορφη πόλη της  ΣΚΥΡΟΥ που μαγεύει τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο χρώμα της, απλωμένη κάτω από τον επιβλητικό βράχο του   Κάστρου. Παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ:Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού,τη ΣΚΥΡΟ. Θα δούμε το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ, το Αρχαιολογικό Μουσείο, τα Σκυριανά σπίτια και το Καστρομονάστηρο  του ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ μέσα στο κάστρο με αξιόλογες αγιογραφίες. Στη συνέχεια για τη βόρεια πλευρά του νησιού περνώντας από ΑΤΣΙΤΣΑ, ΠΕΥΚΟ θα καταλήξουμε στη παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ελεύθερο.   Διανυκτέρευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος για τις τελευταιες αγορές μας και βόλτες μας στο νησι αλλά και για να δοκιμάσουμε τα πεντανόστιμα Σκυριανά γλυκά.Κατόπιν αναχώρηση για  ΛΙΝΑΡΙΑ γεύμα και επιβίβαση στο φέρριμπότ για ΚΥΜΗ. Αφιξη και αναχώρηση για ΕΡΕΤΡΕΙΑ στάση και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή :140 ,00 € κατ΄άτομο στο δίκλινο
Τιμή :190,00 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερέυσεις στο ξενοδοχείο ΜΕΛΙΚΑΡΙ/ΑΝΤΖΕΛΑ ,2 πρωινά μπουφέ ,τα εισιτήρια των φέρριμπότ ΚΥΜΗ-ΣΚΥΡΟΣ-ΚΥΜΗ,φόρος διαμονής (άρθρο53 v.4389/16), Αρχηγός συνοδός,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,Φ.Π.Α.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού