Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΙΦΝΟΣ 2019

ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2019

Τριήμερο
στις δυτικές Κυκλάδες


15-17/6/19                                                                                                                                          3 ΗΜΕΡΕΣ

ΣΙΦΝΟΣΣΑΒΒΑΤΟ :
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί  στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στην ΣΙΦΝΟ. Αφιξη στο λιμάνι της ΣΙΦΝΟΥ τις όμορφες ΚΑΜΑΡΕΣ με την όμορφη παραλία και τη γραφική αγορά και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.
ΚΥΡΙΑΚΗ :Μετα το πρωινό αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού, την ΑΠΠΟΛΛΩΝΙΑ, που θα σας συναρπάσει με την όμορφη αρχιτεκτονική της. Κάτασπρα σπίτια, γραφικές εκκλησίες και πλακόστρωτα σοκάκια συνθέτουν της εικόνα του κυκλαδίτικου οικισμού. Παραμονη και  επίσκεψη στην εκκλησία της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΥΡΑΝΟΦΟΡΑΣ και το Λαογραφικό Μουσείο. Επόμενος σταθμός μας το  ΚΑΣΤΡΟ, χωριό χτισμένο σε ύψωμα στην ανατολική πλευρά του νησιού και παλιά πρωτεύουσα της ΣΙΦΝΟΥ. Εν συνεχεία για ΑΡΤΕΜΩΝΑ στάση στον όμορφο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά και τις εκκλησίες και συνεχίζουμε για την γραφικότερη γωνιά των Κυκλάδων, τη μικρή χερσόνησο της ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ. Επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ.Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Ο γύρος του νησιού συνεχίζεται με επόμενη στάση την αμμουδερή παραλία του  ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟΥ και επίσκεψη στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ. Το απόγευμα επιστροφή στις ΚΑΜΑΡΕΣ. Διανυκτερευση.
ΔΕΥΤΕΡΑ:Μετά το πρωινό ελευθερος χρόνος και τελευταίες αγορές στις γραφικές ΚΑΜΑΡΕΣ και στη συνεχεια αναχώρηση για το λιμάνι της ΣΙΦΝΟΥ, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στον ΠΕΙΡΑΙΑ.


Τιμή : 175,00  € κατ
άτομο σε δίκλινο  δωμάτιο
Τιμή : 225,00 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:Εισιτήρια πλοίου ΠΕΙΡΑΙΑ-ΣΙΦΝΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ σε οικονομική θέση, 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε   ξενοδοχείο στις ΚΑΜΑΡΕΣ,το τοπικό λεωφορείο για τις εκδρομές στην ΣΙΦΝΟ,φόρο διαμονής(άρθρο53 – v.4389/16),αρχηγός/συνοδός,Ασφάλεια αστικής  & επαγγελματικής  ευθύνης,Φπα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής   (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού