Ταξιδιωτικό Πρακτορείο - Vrakas Travel

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

ΣΕΡΒΙΑ 2019

ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2019

Απόκριες στo Bελιγράδι

ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ-ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ-ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ-
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΝΑΣΙΓΙΑ&ΖΙΤΣA-ΠΑΡΑΣΙΝ


                                                             
06-11/3/19                                                                                                                            6 ημέρες                
1η ημέρα ΑΘΗΝΑ
ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ
Αναχώρηση 05.30πμ. απο ΠΕΙΡΑΙΑ,05:45 από ΑΘΗΝΑ και με ενδιάμεσες στάσεις καταλήγουμε στο συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ όπου μετα τις απαραιτητες διατυπώσεις θα εισέλθούμε στο κράτος των ΣΚΟΠΙΩΝ το οποίο θα διασχίσουμε μέχρι τα συνορα του με τη ΣΕΡΒΙΑ στην οποία θα εισέλθουμε από το συνοριακο σταθμό του ΠΡΕΣΕΒΟ.Στη συνέχεια για ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ,αφιξη στη    πόλη της κεντρικής Σερβίας,χτισμένη στις όχθες του ποταμού Ράσινα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ,δείπνο διανυκτέρευση.
2η  ημέρα: ΚΡΟΥΣΕΒΑΤΣ
TOΠΟΛΑ ( OΠΛΕΝΑΤΣ) ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΜΑΝΑΣΙΓΙΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση την ιστορική μονή  Manasija. Η   μονή είναι αφιερωμένη στην Αγία Τριάδα και ιδρύθηκε από τον Δεσπότη Στέφαν Λαζάρεβιτς.Η όψη της είναι ιδαίτερα εντυπωσιακη αφου περικλείεται από ψηλά τείχη και συμπαγείς πύργους ενώ  εχει ανακηρυχθει και μνημείο παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς από την UNESCO.Στη συνέχεια θα κινηθούμε προς την ιστορική πόλη Τopola. H Τopola είναι γνωστή για τις περιφημες ποικιλίες κρασιών της καθότι χτισμένη στη καρδιά των μεγάλων σέρβικων αμπελώνων αλλά και για την ιστορική της σημασία μιας και εδώ εκλέχθηκε αρχηγός της πρώτης Σερβικης επαναστασης ο εθνικος ηρωας της χώρας  ,Καραγεώργης Σερβίας. Θα ανηφορίσουμε στο πιο ψηλό σημείο της πόλης,στο λόφο του Oplenac, για να θαυμάσουμε  την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με τα περίφημα ψηφιδωτά της  αλλά και για να επισκεφτούμε το μαυσωλειο της Σέρβικης βασιλικης οικογένειας. Εν συνεχεία αναχώρηση για  Βελιγράδι. Αφιξη στη πόλη ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ,δείπνο διανυκτέρευση
3η ημέρα:  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
SREMSKI KARLOVCI ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ-ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε με προορισμο τη περιοχή της ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ για να επισκεφτούμε τη πολύ γραφικη πόλη SREMSKI KARLOVCI η οποία είναι xτισμένη διπλα στον εθνικό δρυμό της FRUSKA GORA και εiναι γνωστη για τα περιτεχνα μπαροκ κτίρια που κοσμουν το ιστορικο της κέντρο αλλά και για το ιστορικό σέρβικο ορθόδοξο Πατριαρχείο της. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη πρωτεύουσα της περιφέρειας,τη πόλη του ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ, στην οποία δεσπόζει το επιβλητικό φρούριο ΠΕΤΡΟΒΑΡΑΝΤΙΝ γνωστός σταθμός για τη ναυσιπλοΐα στο Δούναβη το οποιο είναι χτισμένο σε υψωμα στη δεξια όχθη του ΔΟΥΝΑΒΗ ,και θα περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο στο οποίο δεσπόζει το κτίριο του Δημαρχείου και οι εκκλησίες της ‘’Στάρι Γκράντ’’.Κατόπιν επιστροφή στο  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
(ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΔΟΥΝΑΒΗ)
Μετά το πρωινό  θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας της Σερβίας όπως τον ναό του Αγίου Σάββα, το Κοινοβούλιο, το περίφημο φρούριο Καλεμεγκτάν γνωστή και ως Ακρόπολη του Βελιγραδίου όπου από εκεί ψηλά θα έχουμε μια πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια περίπατος στο ιστορικό κέντρο της πόλης και στη γνωστή οδό Κνεζ Μιχαίλοβα με τα μοντέρνα μαγαζιά της ενώ για τον ελεύθερο σας χρόνο σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στα νερά του ΔΟΥΝΑΒΗ. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.Διανυκτέρευση.
5η ημέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΖΙΤΣΑ- ΠΑΡΑΣΙΝ    
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε πάλι μέσω του κεντρικού αυτοκινητοδρόμου με κατευθυνση νότια  και αυτή τη φορά θα κινηθούμε εξω από τις πόλεις ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ και ΚΡΑΛΙΕΒΟ για να επισκεφτούμε το ιστορικό μοναστήρι της ΖΙΤΣΑ το οποίο ιδρύθηκε  από τον βασιλια ΣΤΕΦΑΝΟ τον Ι και από τον ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ.Στη συνέχεια για ΠΑΡΑΣΙΝ. Αφιξη στη πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες του Βέλικα Μορ ,τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ,δείπνο διανυκτέρευση
6ημέρα:ΠΑΡΑΣΙΝ
ΑΘΗΝΑ  
Μετά το πρωινό μας αναχωρηση για σύνορα ΣΕΡΒΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ και από εκεί για σύνορα ΣΚΟΠΙΩΝ-ΕΛΛΑΔΟΣ και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη σε ΑΘΗΝΑ,ΠΕΙΡΑΙΑ.

Σημείωση:Απαραίτητη ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.H σειρά των ξεναγήσεων μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος χωρίς να παραληφθεί καμία από αυτές ενώ η τελευταία διανυκτέρευση μπορει να πργματοποιηθεί στην πόλη του Κραγκούγεβατς.


Τιμή : 275,00 € κατ΄ατομο σε δίκλινο δωμάτιο *
Τιμή : 375,00 € κατ΄ατομο σε μονόκλινο   

*Τιμή  early booking για κρατήσεις μέχρι 15/02 με προκαταβολή 50% και για περιορισμένο αριθμό θέσεων μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία θα υπάρξει αύξηση τιμής (+20,00€):
       


Περιλαμβάνονται

Εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*&4* στη ΣΕΡΒΙΑ
Ημιδιατροφή (5  πρωινά  και  5 δείπνα ).
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Αρχηγό - συνοδό.
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:Είσοδοι σε μουσεια,αρχαιολογικους χωρους,θεματικά πάρκα κλπ,προσωπικά έξοδα, ποτά, φιλοδωρήματα.
Ότι είναι προαιρετικό και οτι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

Η έγγραφη  στις εκδρομές του γραφείου μας συνεπάγεται την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής (εδώ) και την υπογραφή της σύμβασης ταξιδίου
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού